Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (44/46) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Tralala on May 20, 2009, 14:33 ---Ами всички мои приятели "помаци от Неврокопско" се разграничават от крайните изказвания на този потребител (Metka).

Така че, аз говоря от мое име, Метка единствено и само от свое !

--- End quote ---
Spamiş temata, nikoy ne se interesuva za tvoite priyateli i nikoy ne e dlıjen da razsıjdava kato tyah. Tova koeto e krayno za teb za drugi ne e. Pisanoto ot Metka e nalice i vseki moje sam da preceni kakvo e. A sega po temata ako moje.

abc:
Ти пък откога ки модератор?

al-fatiha:
abc, дори и онзи, който не модератор или админ, би се зачудил откъде идва тази графомания към наследниците на Пасков.
--- Quote from: Tralala on May 20, 2009, 14:33 ---Ами всички мои приятели "помаци от Неврокопско" се разграничават от крайните изказвания на този потребител (Metka).

Така че, аз говоря от мое име, Метка единствено и само от свое !

--- End quote ---

Кои са тия твои приятели?! Или Метка вече е терорист-провокатор, анти-християнин и прочия?! Ако ли беше така, то той щеше ли да участва в реставрацията на безброй християнски храмове?!

Gelina:
Ехооо Админи, заключете тая тема, то и без това се каза,каквото имаше да се казва, останалото е заяждане! :) Слагайте катанците и да продължаваме нататък! ;D

abc:

--- Quote from: al-fatiha on May 20, 2009, 15:57 ---Кои са тия твои приятели?! Или Метка вече е терорист-провокатор, анти-християнин и прочия?! Ако ли беше така, то той щеше ли да участва в реставрацията на безброй християнски храмове?!

--- End quote ---

Не знам Ал Фатиха. А за Метка - сигурно това му е работата. Надали е работил без заплата.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version