Български > Дискусии
РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?
PNK2003:
Защо трябва да се напада човек, в случая Боян Добрев, само защото е с различно мнението от това на мнозинството пишещи в този ФОРУМ? Нужно е малко повече уважение...
Когато в Google някой напише думата "помак" за търсене, на второ място в резултатите е настоящият сайт - www.pomak.eu , веднага след линка към Уикипедия. Това означава, че вероятността той да бъде посетен от даден човек, който би искал да научи нещо повече за помаците в интернет пространството е огромна. Въпросът в случая е какво точно ще научи този човек, влизайки тук. Мисля си, че той ще остане безкрайно объркан, което предполагам, че всички добре осъзнавате.
Още в заглавната страница на сайта може да се прочете следното:
Нашият уеб сайт pomak.eu, е платформа създадена със цел да запази помашката култура , а така също да насърчава комуникацията между помаците, които живеят в различни страни по света. Вече в течение на една година от създаването на нашият сайт и благодарение на активното участие на нaшите членове тук, сме успели да покажем пред света, че сме единственият сериозен източник за всякакв вид информация относно помаците. Така ще продължим и занапред всички заедно.
Идеята за този сайт е отлична и искам да отправя поздравленията си към целия екип. Но същевременно с това бих искал да отправя въпрос предимно към авторите (администраторите) на сайта защо никъде не е поместена информация (на първа страница), която да представлява тяхното официалното становище по някои основни въпроси?
mustafa_b:
Tralala, запитвала ли си се някога на какво се дължи пъстротата сред хората? Не мислиш ли, че именно възпитанието да запазим идентичността си чрез страх от асимилация и капсулирането на цели отделни общности са основни причини за съхраняване на различието?
mustafa_b:
--- Quote from: PNK2003 on May 11, 2009, 18:49 ---Защо трябва да се напада човек, в случая Боян Добрев, само защото е с различно мнението от това на мнозинството пишещи в този ФОРУМ?
--- End quote ---
Защото е автор на мнение, в което определя 90% от активните участници във форума като членове на "нищожна радикална групировка на роднини от Неврокоп ".
--- Quote ---Нужно е малко повече уважение...
--- End quote ---
Кажи му го пак!
Tralala:
--- Quote from: boyandobrev on May 11, 2009, 18:21 ---...
- цитат "Kogato e trqbvalo da pravim durjava pak sme bili razdeleni ,sega kogato imame vuzmojnost da se obedinim da suzdadem edin pomashki sauz,nie pak sme razdeleni kakvi da sme -bulgari,turci,makedonci i pak nakraq shte se borim i shte umirame za 4ujdi interesi"
- цитат "u4ila mee 4e kaurina si e kaurin i ako shte v 100-vodi da se izmie."
- цитат "Zabranete na decata si izu4avane po bulgarski,naso4ete gi samo angliiski s bulgarskiq samo shte berat qgodi po Ispaniq i Angliq"
..."
--- End quote ---
Мустафа....? Така ли се възпитава идентичност? Това, ако питаш мен, е комплексарско. Аз съм българка християнка, не мисля по подобен начин за друговерците, повярвай ми и никога не съм позволявала в мое присъствие подобно изказване от друг християнин.
PNK2003:
--- Quote from: mustafa_b on May 11, 2009, 19:00 ---Защото е автор на мнение, в което определя 90% от активните участници във форума като членове на "нищожна радикална групировка на роднини от Неврокоп ".
Кажи му го пак!
--- End quote ---
Не съм негов адвокат (а и той няма нужда от такъв), но явно така ги чувства нещата Боян Добрев, а и като гледам отношението към него, то не се учудвам защо така реагира. Но в случая със своето питане по-горе нямах упрек към вас конкретно, тъй като вие винаги сте се придържали към нормалния и уважителен начин на общуване, а зададох своя въпрос по принцип.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version