Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (7/46) > >>

mustafa_b:
PNK2003, аз също ценя твоите мнения, както и тези на останалите добронамерени участници. Проблемът обаче е, че "по принцип" съм активен участник и съм от Неврокоп.   

--- Quote from: boyandobrev on May 11, 2009, 17:19 ---@Branik,
Не съм говорил за всички хора от Неврокопско, а само за радикалната групичка ;)
Чакам ги да почнат с тирадите си всеки момент и ще ги разбереш кои са.

--- End quote ---

Metka:

--- Quote from: mustafa_b on May 11, 2009, 19:31 ---PNK2003, аз също ценя твоите мнения, както и тези на останалите добронамерени участници. Проблемът обаче е, че "по принцип" съм активен участник и съм от Неврокоп.   

--- End quote ---
Аз одавна наблюдавам ПНК.Харесват ми някой негови мнения , макар че и сме били на обратни позиции.
Предлагам го за админ!
Нека да има и един представител на християнската общност!
Коментарите му са безпристрасни и умерени!
Освен това прави конструктивни предложения.

halikan:
Boyane,Boyane ago lisimi po malaklisi neznam ama tuka napravo sise olyal otgore do dolu,prav e Mustafata gram ot yasno nebe i tigi po4na kato edin deputat i toy ne6to muse privijda6e a Ali Hayredin nakraya mu predloji da stane zamestnik muftiya

Gelina:

--- Quote from: boyandobrev on May 11, 2009, 17:44 ---
Какво е статуквото? Дефинирай го да чуем твоето виждане по въпроса!

На радикалисти само с радикални мерки можеш да отвърнеш - щом ме смяташ за радикалист - ок. Дреме ми! Чувал съм ги какви ли не по мой адрес.
[/quote

Като не ти дреме, що се косиш какво мислят другите? ;) И между другото, ако искаш научно да доказваш теории издай и ти една книга бре джанъм! И на какъв го раздаваш във форума та ни занимаваш цял ден? Качвай си музика, давай помашки носии,не се коси за произхода,има историци,па и хората си знаят тяхното! Млад си! Не се нерви! А между другото в Неврокопско си е ок! Скоро май не си идвал по България! :)
--- End quote ---

Gelina:

--- Quote from: celestialwish on May 11, 2009, 17:10 ---Не участвам в други форуми.

Ако има за какво да ти се смея,
ще ти се смея, става  :)

Определения - може - ти какво предпочиташ за себе си?

--- End quote ---

Ама ти не се ли смееш още? Аз отдавна го правя! :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version