Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (10/46) > >>

Kumuk:
Чета чета и не мога да повярвам на очите си. Браво бе Г-н Добрев. Значи участниците тук са муджахидини, радикални ислямисти, фундаменталисти и т.н. Както им викаме тук в Турция ти ни постави в групата ''örümcek kafalı''- ''глави пълни с паяжина'' означава. Ако знаеше Турски и можеше да прочетеш какви спорове се водят в Турската част на този форум щеше да се засрамиш от написаното по горе. За какви научни доказателства ми говориш бе човеk. Аз ще ти изкарам сумати написани неща от ''големи'' професори историци в Tурция които ''доказват'' че сме Турци. И като се има впредвид че ние помаците в Турция сме 3-4 пъти повече в Турция трябва ли според твоята логика да си вярваме на тукашните ''големи'' Историци и да се Турчейем. И щом ние сме мнозинството означава ли че всички Помаци трябва да се чувстват Турци? Накъде отиваме? А ми на всеки на къдетото му харесва на там отива. Мисля че твоя проблем е  че искаш да тръгнем на там накъдето ни посочваш. Ти се чувстваш Българин ,твое си право жив и здрав да си, друг се чувства Турчин негово си право и тои да е жив и здрав, трети Арабин ами и на него му пожелавам живот и здраве остави ме и аз да се чувствам само Помак даи ми моля ти се това право. Остави исторически документи ,фермани и други неща. В основата на живота не е ли щастието на Човека. Каво да ги правя аз тези факти, аргументи, доказателства и ''истини'' ако те ме правят нещастен. Остави всеки да се чувства такъв какъвто ще бъде щастлив. Тук в Турция все си мислех кои тика това малко колоритно чисто общество наречено Помаци в прегръдките на разни секти защото поне тука има някои от нашите които са се хванали на това хоро. Месец и полвина във форума ми стигна за да разбера. За да разбереш и ти приятелю погледни се в огледалото.

Tralala:

--- Quote from: Metka on May 11, 2009, 22:34 ---...

--- End quote ---
Няма как да правиш изводи за когото и да било от 10 поста. Нищо не си разбрал за мен, а и кому е интересна моята особа. Кой християнин, кой мюсюлманин... свобода.  Защита правата на "помаците" и толерантно и приятелско отношение към тях, едва ли можеш да си и представиш, и повярваш, че някой българин искрено и безвъзмездно е мотивирал като мен.
Въпросът с тази тема е принципен, но явно сме от различни планети и няма да се разберем, пък говорейки и на един и същ език.
Въртим се в омагьосан кръг.
Не бутайте реката, тя сама си тече.

Ади:
Аман от големи ''българи'' и ''родолюбци'' пишещи отвъд океана, отдавна избягали от така скъпата им родина...

Metka:

--- Quote from: Tralala on May 11, 2009, 23:01 ---Няма как да правиш изводи за когото и да било от 10 поста. Нищо не си разбрал за мен, а и кому е интересна моята особа. Кой християнин, кой мюсюлманин... свобода.  Защита правата на "помаците" и толерантно и приятелско отношение към тях, едва ли можеш да си и представиш, и повярваш, че някой българин искрено и безвъзмездно е мотивирал като мен.
Въпросът с тази тема е принципен, но явно сме от различни планети и няма да се разберем, пък говорейки и на един и същ език.
Въртим се в омагьосан кръг.
Не бутайте реката, тя сама си тече.

--- End quote ---

Казах ти бъди жива , здрава и щастлива , това го казвам от сърце.
Не е нужно да те познавам за да си направя накакво хипотетично мнение за тебе.
Обявяването и разпознаването на нас в саита , като "врагове" е винаги бил актуален поради липса на балансираност
и прибързани заключения дори и след 10 поста като твоите.
И то точно ти си христоматийният пример за това.
И не ми се сарди че мойто заключение го има постфактум , след като твоето е факт.

havallar:

--- Quote from: adi_bg on May 11, 2009, 23:02 ---Аман от големи ''българи'' и ''родолюбци'' пишещи отвъд океана, отдавна избягали от така скъпата им родина...

--- End quote ---
http://www.pomak.eu/board/index.php?action=profile;u=1277
май 10, 2009, 12:47:58

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version