Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (16/46) > >>

geraka:

--- Quote from: Gelina on May 12, 2009, 11:30 ---"Пази ме боже от приятели, от враговете сам ще се пазя"

--- End quote ---

Винаги съм се чудел на тази народна "мъдрост"... Може би приятели, трябва да се изписва с кавички? Или този "блестящ" ум, който я е "родил" е нямал приятели или не е разбирал смисъла на тази дума.  ;)

Snake:
Tq v BG li e suzdadena  tazi narodna mudrost.

geraka:

--- Quote from: mustafa_b on May 12, 2009, 10:16 ---О, значи саботажът е бил подготвян отдавна! Нищо ... пригласяйте си ... първите мнения на новите участници изказват много неща. 

--- End quote ---

--- Quote from: mustafa_b on May 12, 2009, 14:04 ---Като не е твой проблема, тогава за какво се обаждаш?

А виденията не са за саботажи и конспирации, а за "фанатизираните действия на радикалната групировка от Неврокоп", присвоила си правата върху сайта www.pomak.eu .

--- End quote ---

......

geraka:

--- Quote from: Snake on May 12, 2009, 14:11 ---Tq v BG li e suzdadena  tazi narodna mudrost.

--- End quote ---

Е, и?

Dobrev:

--- Quote from: mustafa_b on May 12, 2009, 09:29 ---
--- Quote ---@ mustafa_b - НИКОГА няма да проявя уважение към човек, обидил родителите ми, без те да имат нищо общо нито с дискусиите ни, нито със сайта.
--- End quote ---
Бояне, имай доблестта да цитираш с линк. Винаги съм ценил това твое качество. Сега вече окончателно изгубих доверието и в него.
Думите по-горе не са мои! Единствената възможност аз да съм автор на това "изречение" е частичен цитат извън контекст.

--- End quote ---

Мустафа,
Не си ме разбрал. Не говорех за теб, а за уважението, което искаш да проявя към дадени участници. http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1837.msg20384.html#msg20384

Писанията на тези участници може да ги видиш и тук, то си личи кои са.
Няма как да ти ги цитирам, защото тези обиди бяха в лични съобщения от преди повече от 6-7 месеца. Освен ако администраторите не пазят архив на личните съобщения, иначе няма как да ти ги цитирам с линк.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version