Български > История
Руско-Tурска Bойна (1877-1878)
rado:
Да, ша ни наричат Комшу я, нали 1913 изгониха тракийци от земите им, що да не ни викат Комшу. То ако ни е било харно в така наречената османска империя, що ли всички християнски народи се махнахме от този РАЙ?
Metka:
--- Quote from: rado on October 30, 2009, 11:38 ---Да, ша ни наричат Комшу я, нали 1913 изгониха тракийци от земите им, що да не ни викат Комшу. То ако ни е било харно в така наречената османска империя, що ли всички християнски народи се махнахме от този РАЙ?
--- End quote ---
Ti mu pokazvash dobyr primer za razbiratelstvo mejdu turski i bylgarski emigranti na zapad , toi pyk
bla-bla!
Ti pitash li me na mene da li mie bilo harno prez poslednit 40 godini?
Ili roditelite mi?
Ili roditelite na tehnite roditeli?
A?
Zna4i ne trabva da tyrsime mostove, a trqbva samo da satanizirame kvo bivalo i kvo ne bivalo.
Nikoga ne bih kazal na 4ovek koito postoqnno myrmori - KOMSHU
TUFCA35:
--- Quote from: daczo on October 30, 2009, 00:29 ---Metka prav si za kulturnoto nasledstvo.Tova nasledstvo napravi nevidima granica mezhdu bogatiia zapad i beden izstok.Tam kydeto sa bili mongolci i osmanci oshte 100godini niama da ima bereket.Anglichanite izseliha v Avstraliia samo kriminalisti i napraviha bogata strana,a kakvo e poluzhenieto na Balkana vseki vizhda.
--- End quote ---
Ami da edinstvenata tsel beşe razprostranenieto na İslqma ot strana na Osmanskata imperiq 4rez Kuran_kerim i kultura i na4in najivot zakoni red distsiplina .Prosledil sam mnogo gradove v BG i vse oşte se upotrebqvat hamamite mostove djamii prevarnati v 4erkvi kakto pak osmanliqta e prevraştal 4erkvi v djamii nali?Za smetka na tova pak nişto Rusko ne sam vidql protivopolojnoto na tova koeto sam spomenal
isa71:
TUFCA35,не си ме разбрал след абу джехил комунистите са наи голямото зло на тая земя
TUFCA35:
--- Quote from: isa71 on October 30, 2009, 20:49 ---TUFCA35,не си ме разбрал след абу джехил комунистите са наи голямото зло на тая земя
--- End quote ---
bratle az pak s tebe si nemam nişto obşto voobşte ne sam se obrıştal kam tebe pogledni na kogo postinga sam otbelqzal
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version