Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
Gelina:
Все "учени" хора се навъдиха,а ние "простите" трева да пасем! Защо не се доказвате тогава в научни форуми, тук не сме се събрали на научна конференция, че да използвате обиди, кой е прост,и кой не е! Като сме прости, не се ли унижавате да общувате с такива като нас? ;)
ivetko:
Зарежи комплексите, Гелина! Ти делиш хората на учени и прости. Но ако някой търси корените си, то да не го прави в идеологизирани псевдонаучни теории.
ivetko:
И защо ни пращаш в "научните" форуми? Там, може би, не се интересуват толкова от "Помаците като такива"? Аз имам собствена теория, но не е без значение да знам какво мислят самите помаци за себе си. Попадна ли на сериозни аргументи, съм готова да променя мнението си.
ivetko:
Странен начин за водене на диалог се е установил тук. "Внимение! В храстите дебне убиец!"
pomak BG:
--- Quote from: ivetko on April 09, 2010, 15:03 ---Останалото няма да коментирам - аз все пак съм магистър по тези въпроси, а ти - лаик. Нищо лично.
--- End quote ---
Поради същата причина и аз, който съм бакалавър по теология и магистър по история.
Изтрито от модератор, съдържа лични обиди ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version