Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (203/255) > >>

Беглик:
Аз още не съм, но се каня да ходя на празника в края на юни и се надявам да пеят на него.

pomak BG:

--- Quote from: Bay Ganio on April 09, 2010, 16:59 ---Преброй си грешките,ако можеш, неграмотен магистре. Да ти пикая на дипломата!
--- End quote ---

Знам, че искаш да ме предизвикаш и да изхвърчим и двамата, ама май ти ще си сам в излитането. Плюс това аз не съм учил български и литература а теология и история. И ако обичаш не лъжи хората че си помак, защото наистина заприличваш все повече на бай Ганьо. Другия път се представи за ;;изтрито по ще ти отива. Така ще изглеждаш ..изтрито ... Ти като българин такъв ли пример си дошъл тук да ни даваш на нас неграмотните помаци, дето не знаем правилно да пишем на български. И ако ти си примера за българщина, да ти .изтрито ..на примера аз се отказвам от българската нация и ставам негруиден.

--- Quote from: ivetko on April 09, 2010, 17:00 ---За фолклор, говорим, ходжа, и за музикална етно-антропология.
--- End quote ---

Разбрах за какво говориш, а аз ти говоря за теология и за история.

Bay Ganio:
Изтритo от Модератор!

muti6:
Айде,да запазим добрия тон ,а!!!Смешна работа!!!

pomak BG:
Аз не съм като тебе подкупен да манипулирам хората, а колкото до източниците вашите май са си измислени. Помак идвал от помъчен, май помъчен ви е мозъка.  Галата от изгалатявам се, която дума въобще не се употребява в нашия район има изгалвам се и галета (биволи). Те специалистите по архивистка и османистика ясно ви го набутаха и показаха на хората че политическото ви вмешателство е добре отразено в измислиците ви. И вие за награда дадохте на проф. Инълджък доктор хонорариус каузис хахаха. И още такива измислици и премислили, че като ви ги чета ми се смее отколкото ми се плаче. И за неграмотността ти виж само какво си писал Юсеин, това е пак ваша глупост, никъде в света няма такова име Юсеин единствено в България, казва се Хюсеин и от арабски се превежда като красивичък. А пък вашите историци като Петър Петров и пр., ако всички са такива ще ме е срам да кажа че съм възпитаник по история в България. Слава на Аллах, че не е така.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version