Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
Kaplan:
--- Quote from: daczo on April 13, 2010, 13:14 ---Goliam spor,w ciala Bylgaria wshistko e pomashko.Az ne znaeh cze sym pomak ...
--- End quote ---
1. Не, не е всичко помашко, но има един народ помашки народ, потъпкан от векове... цял живот обречен да крие своя произход, за да си намери хубава работа в големия град, обречен да се задоволява с това което му се дава, да се примирява със съдбата си...!
2. Не, ти не си помак, но има много такива!
Бих се смял ако не бях тъжен!
Esil_Duran:
Интересно, тия помаци от Турция що не са потъпквани. Целенасочено е всичко май, а?
А и от векове??? Де да знам..Много преувеличаваме. Много патос вкара тоя Сюлейман
Hadj:
--- Quote from: Leyla on April 13, 2010, 10:22 ---Ima li pomaci v saita?
--- End quote ---
Намират се все иоще Лейла,но нали знаеш че някой хора са свикнали помаците само да са слушатели и то безлични.
Kaplan:
--- Quote from: Esil_Duran on April 13, 2010, 14:05 ---Интересно, тия помаци от Турция що не са потъпквани.
--- End quote ---
Цец, съжелявам че бързо те изритаха отново приятелю ;D, но ако беше прочел добре какво съм писал, щеше да видеш следното:
--- Quote from: suleiman94 on April 13, 2010, 14:00 ---
''....помашки народ, потъпкан от векове...''
--- End quote ---
Ти май си го прочел така:
''...помашки народ, потъпкан в България, а в Турция не е..''
Сори, ама чети правилно! ;)
rado:
Стой си гузен ти, аз не се чувствам така, защото съм уверен заедно с апостолите, че нищо не ще ни отлъчи от любовта Христова, ни дълбини ни височини ни ангели ни хора ни власти, та дрънкай както си щеш твое право. Ще потърся какво има за нас за моето село знам, че от 1604 година сме приели католицизма моя родмалко по- късно първите имена в рода ни са от 1640 някъде.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version