Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
sirrio:
--- Quote from: pomak BG on April 16, 2010, 08:58 ---ivetko tazi konstituciq mnozinstvoto q priema kato za licemerie. Ako poglednem ot 20 g. nasam kolko bqha etbni4eskite i religiozni narusheniq v stranata. I nqkoj beshe li osyden za tova. Samo edin primer shte ti dam s glavnoto muftijstvo i shte spa, a musulmanskata religiq e vtora v Bulgariq i edna ot piznatite ot zakona religii.
daczo ne sym vinoven ce car Boris ne sklonil pred arabnskite misioneri i ne priel musulmanskata religiq, taka kato sa napravili negovite sybratq viv Voljka Bulgariq. A pik mojto ne e ubidi, a mnenie, koeto na edno drugo mqsto sim go potvirdil i s qsni dovodi.
--- End quote ---
Стига с тези измислици! Никой във Волжка българия не е изповядвал исляма (нито християнството) - българите по онова време са били езичници и има доказателства за това. Аман от пишман историци.
KaraIbrahim:
--- Quote from: sirrio on April 16, 2010, 10:43 ---Стига с тези измислици! Никой във Волжка българия не е изповядвал исляма (нито християнството) - българите по онова време са били езичници и има доказателства за това. Аман от пишман историци.
--- End quote ---
Ами дай ги тези доказателства!
Kaplan:
--- Quote from: sirrio on April 16, 2010, 10:43 ---Стига с тези измислици! Никой във Волжка българия не е изповядвал исляма (нито християнството) - българите по онова време са били езичници и има доказателства за това. Аман от пишман историци.
--- End quote ---
Воложка България обаче става независима едва след като отхвърля хазарския сюзеренитет в края на 9-ти или началото на 10 век. През 922 г. държавата приема за официална религия исляма и постепенно създава висококултурна цивилизация.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Волжка_България ''За пишман читатели!'' ;D
Hashashin:
Сирко, немой бе. Волжка България приема исляма за официална религия през 10 век бе душата - мюсюлмани са си били. За какви езичници ми говориш?
Hashashin:
А, Сулейман ме е изпреварил ;D ;D ;D ;D ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version