Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (231/255) > >>

ivetko:
 :o

pomak BG:
Интересно ми стана, че искаш да дойдеш в нашия край, пък искаш да се запознаеш с едни а другите не ги споменаваш. Да не си взела Ибнрияна за опитно зайче, да ти се връзва на убежденията. Ако искаш и мен покани и ме вербувай, туку виж съм ти се вързал. Един ходжа като мен ще е голямо попадение.

ivetko:
Аз, ходжа, си отивам в моя край. Би ми било приятно да се запозная с Фици, Ибрияна и други непредубедени хора - Помаг, например, ( макар че не знам той там ли живее). За да не се измъчваш от безпочвени съмнения: никого не смятам да вербувам за каквото и да било. Най-хубавото на живота е, че е шарен и разнообразен, а е такъв, заради различните хора.
Не се обиждай, но не мисля, че можем с тебе да си кажем "на живо" нещо по-различно от виртуалния ни контакт до сега
От хората, които споменах, се излъчва добронамереност, а от теб - грандомания и фанатичност. Тези качества обикновено ме притесняват.

sirrio:
ХА-ХА-ХА  ;D А сега де, ходжа  ;D

pomak BG:

--- Quote from: ivetko on May 04, 2010, 18:23 ---От хората, които споменах, се излъчва добронамереност, а от теб - грандомания и фанатичност. Тези качества обикновено ме притесняват.
--- End quote ---

Kazano e ce razlicinite se privlicat, no poneje nie s teb ne sme razlicni pri nas nqma kak da stane tova   .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version