Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (42/255) > >>

Selcha:
41 са по мои сметки

oruch:

--- Quote from: Selcha on June 17, 2009, 22:09 ---41 са по мои сметки

--- End quote ---
Селча, извинявай, ти каква религия изпълняваш, ако не е тайна разбира се.

Selcha:
какво означава да изпълнявам??? Не клеча в джамията 5 пъти на ден. Софт мюсюлманин съм , така да се каже. Вярвам в Аллах, обрязан съм..Често му се моля, но не в джамия,а от душа и сърце.Правя го без да знам каквато и да е молитва на арабски..Моля Му се на Български..Ям свинско и сланина, пия често и прелюбодействам..

oruch:

--- Quote from: Selcha on June 17, 2009, 22:20 ---какво означава да изпълнявам??? Не клеча в джамията 5 пъти на ден. Софт мюсюлманин съм , така да се каже. Вярвам в Аллах, обрязан съм..Често му се моля, но не в джамия,а от душа и сърце.Правя го без да знам каквато и да е молитва на арабски..Моля Му се на Български..Ям свинско и сланина, пия често и прелюбодействам..

--- End quote ---
Виж братко, хубаво е че се молиш.А това че ядеш свинсо и тем подобни харами, се носи отговорност другаде.Ма като тегледам, целта ти е друга.Не си искрен в отговора си.поздрави.

mirvam:

--- Quote from: Selcha on June 17, 2009, 22:20 ---какво означава да изпълнявам??? Не клеча в джамията 5 пъти на ден. Софт мюсюлманин съм , така да се каже. Вярвам в Аллах, обрязан съм..Често му се моля, но не в джамия,а от душа и сърце.Правя го без да знам каквато и да е молитва на арабски..Моля Му се на Български..Ям свинско и сланина, пия често и прелюбодействам..

--- End quote ---
И така ли вярваш на Аллах? Всеки ден правиш това, което ти е забранил. Да не би да е някаква нова мода мюсюлмани? И как така изпълняваш намаз на български?
Ама като те чета, усещам, че провокираш.
Селча, селча, умната.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version