Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (43/255) > >>

Selcha:
Никога не съм провокирал...Казвам си такъв какъвто съм - за да ме приемете или айде ако не ме приемете поне да знаете що за човек съм..За какво да лъжа..

mustafa_b:
За да бъдеш добър мюсюлманин не трябва да лъжеш. А Цецко толкова много ни е мотал тук (веднъж цял ден говорехме с него на английски - тогава бе Константин помак от Гърция - с ник kavala), че вече едва ли ще му повярвам някога.

mirvam:

--- Quote from: mustafa_b on June 17, 2009, 22:31 ---За да бъдеш добър мюсюлманин не трябва да лъжеш. А Цецко толкова много ни е мотал тук (веднъж цял ден говорехме с него на английски - тогава бе Константин помак от гърция - kavala), че вече едва ли ще му повярвам някога.

--- End quote ---
Да, така е.

oruch:

--- Quote from: Selcha on June 17, 2009, 22:29 ---Никога не съм провокирал...Казвам си такъв какъвто съм - за да ме приемете или айде ако не ме приемете поне да знаете що за човек съм..За какво да лъжа..

--- End quote ---
Ако си искрен, аз те приемам,въпреки нещата които се отричат от исляма.Нали имаш вяра в сърцето тя е най важна на първо време, и ако е искренна, другото идва от самосебеси.

Selcha:
Колеги, това е вярно което казва Мустафа..Аз най-много на него разчитах , че ще ме приеме такъв какъвто съм..Беше вече късно, бях изгонен от дома си,защото наистина сайта помак.еу е мой дом..През целият ден като съм на работа бързам да се прибера и да влезна.Да бъда сред свои..Да изгониш свой обаче от дома му, е много тежко..А на мен какво ми оставаше? Поставете се на мое място поне за малко

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version