Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
mirvam:
--- Quote from: oruch on June 17, 2009, 22:33 ---Ако си искрен, аз те приемам,въпреки нещата които се отричат от исляма.Нали имаш вяра в сърцето тя е най важна на първо време, и ако е искренна, другото идва от самосебеси.
--- End quote ---
Да Оруч, ако е искрена вярата, всичко си идва от самосебе си. Но като слушам Селча какви ги върши малко ме съмнява искреността му. Това е моето лично мнение.
mustafa_b:
Няма проблеми - обичай си сайта, засега си тук сред нас. Но недей да даваш акъл за политиката на сайта упреквайки доказани членове, вземи си поука и бъди искрен.
mirvam:
--- Quote from: Selcha on June 17, 2009, 22:33 ---Колеги, това е вярно което казва Мустафа..Аз най-много на него разчитах , че ще ме приеме такъв какъвто съм..Беше вече късно, бях изгонен от дома си,защото наистина сайта помак.еу е мой дом..През целият ден като съм на работа бързам да се прибера и да влезна.Да бъда сред свои..Да изгониш свой обаче от дома му, е много тежко..А на мен какво ми оставаше? Поставете се на мое място поне за малко
--- End quote ---
Селча, няма за какво да те гонят, освен ако ти самият не си го изпросиш. И аз те приемам такъв какъвто си. Не съм упълномощен да те съдя или каквото и да е. Само те наставлявам, а има кой да ти държи сметка.
oruch:
--- Quote from: Selcha on June 17, 2009, 22:33 ---Колеги, това е вярно което казва Мустафа..Аз най-много на него разчитах , че ще ме приеме такъв какъвто съм..Беше вече късно, бях изгонен от дома си,защото наистина сайта помак.еу е мой дом..През целият ден като съм на работа бързам да се прибера и да влезна.Да бъда сред свои..Да изгониш свой обаче от дома му, е много тежко..А на мен какво ми оставаше? Поставете се на мое място поне за малко
--- End quote ---
Мога да дам пример със пратеника с.а.с.Когато един човек влезнал в джамията и се изпикал, с извинение за израза, сахабетата скочили,"-оставете го , казал расулюллах, хвърлете една кофа вода".Примери има много.
Selcha:
Тъкмо сте ме захванали - питайте ме всичко..ще отговоря..после може да си изтриете въпросите , че не са по темата..Давайте смело и без цензура
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version