Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (59/255) > >>

shaban:
Мисля,че Хюсеин донякъде е прав,защото иконите и кръстът са идоли ,а идолите са езически символи. Неслучайно при ранните християни не е имало такива идоли.
Неслучайно и в едни богомилски писания е записано така  "ами ако го бяха побили на кол, на кола ли щяха да се кланят"

fotakiev:

--- Quote from: shaban on June 19, 2009, 16:19 ---Мисля,че Хюсеин донякъде е прав,защото иконите и кръстът са идоли ,а идолите са езически символи. Неслучайно при ранните християни не е имало такива идоли.
Неслучайно и в едни богомилски писания е записано така  "ами ако го бяха побили на кол, на кола ли щяха да се кланят"

--- End quote ---
Или се извинете за лъжите, че християните са езичници като целуват икони и кръстове или ще пусна във форума  ,за езичество в основите на исляма!Големи разбирачи на християнството се извъдихте...

shaban:
В името на мира, свободата ,братството и равенството : Извинявам се.

PNK2003:
Не сте прави за християнството, но нямам намерение да влизам в спорове.  Всеки да си мисли каквото иска.  Аз като християнин не се моля на икони или на кръстове.  Достатъчно е изписано по темата.  Съгласен съм от ислямска или каквато и да е друга гледна точка да ме определяте, че извършвам голям грях или каквото ви душа сака.  Не го приемам лично. 

С постинга си по-горе просто обърнах внимание, че се нарушават правилата на форума.

Понякога се чудя защо толкова много злоба има в хората... 

mustafa_b:
Трябва да се търсят сходствата между двете най-разпространени религии по света за да водим коректен и градивен диалог, а не различията. Приликите са толкова много...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version