Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
muti6:
--- Quote from: Selcha on July 06, 2009, 20:13 ---Мути6, остави човека на мира..Съгласен съм с него. Или сега и него под лупа ще следите.Pomag, в единомислие съм с теб. Поздрави.
--- End quote ---
Ti pak, ot koia dupka izpalzia?Interesno, kak se nadushvate? ;D ;D
pomag:
--- Quote from: muti6 on July 06, 2009, 20:11 ---Pomag,
Ot napisanto do tuk, pochti nishto ne razbrah!Samo tova izrechenie mi e iasno!
Da te pitam:(Ako)Deca imash li?Bi li gi pusnal po monokini da hodiat?
Oti, ne se skriesh?
--- End quote ---
Проблема изглежда е в теб защо не ме азбираш! Да имам деца и ме разберете правилно, не искам и нашите деца пред нас да са скромни а а когато идат на море сами да оставаме огорчени. НЕ ИСКАМ ДА БЪДАТ КАТО ТУРЦИТЕ "ПРЕД НАС ВЕРНИ МЮСЮЛМАНИ А КОГАТО ГИ НЯМА ДА БЪДАТ КАТО ТЯХ РАЗГОЛЕНИ" Сега разбра ли ме?
pomag:
--- Quote from: Selcha on July 06, 2009, 20:13 ---Мути6, остави човека на мира..Съгласен съм с него. Или сега и него под лупа ще следите.Pomag, в единомислие съм с теб. Поздрави.
--- End quote ---
Благодаря за подкрепата, в спора се ражда истината, не сме ангели понякога се крием зад парраван но пред всевишния не можем да се скрием!
muti6:
--- Quote from: pomag on July 06, 2009, 20:21 ---Проблема изглежда е в теб защо не ме азбираш! Да имам деца и ме разберете правилно, не искам и нашите деца пред нас да са скромни а а когато идат на море сами да оставаме огорчени. НЕ ИСКАМ ДА БЪДАТ КАТО ТУРЦИТЕ "ПРЕД НАС ВЕРНИ МЮСЮЛМАНИ А КОГАТО ГИ НЯМА ДА БЪДАТ КАТО ТЯХ РАЗГОЛЕНИ" Сега разбра ли ме?
--- End quote ---
Sega, veche, sam udovletvoren!!!Badi jiv i zdrav!!!
EVROPOMAK:
--- Quote from: pomag on July 06, 2009, 20:21 ---Проблема изглежда е в теб защо не ме азбираш! Да имам деца и ме разберете правилно, не искам и нашите деца пред нас да са скромни а а когато идат на море сами да оставаме огорчени. НЕ ИСКАМ ДА БЪДАТ КАТО ТУРЦИТЕ "ПРЕД НАС ВЕРНИ МЮСЮЛМАНИ А КОГАТО ГИ НЯМА ДА БЪДАТ КАТО ТЯХ РАЗГОЛЕНИ" Сега разбра ли ме?
--- End quote ---
Никой, не те кара да припознаваш "Рибновци", за твои деца, защото ти си имаш такива, да си ти живи и здрави и да ги възпитаваш по начин, който желаеш! ::)
Нито пък, най-малко тук, некой ще кара да ставаш Турчин - "верващ" или "неверващ", както и Помак! :o
Бъди такъв, какъвто си и се чувстваш, щото има и такива, които, както казваш ти някъде по-нагоре, които искат да се чувстват по-близо до световноизвестните фекални пирамидални образования наричани "кяфури" и казваш, че ги познаваш отнякъде! :o
Между другото, ако още не си прочел тук, този сайт е най-вече място за истински и горди хора, чувстващи се Помаци, или поне да са приятели на Помаците! :(
Всякакви други елементи като "Полупомаци" , "Полухристияни" и други "Полу.." или други производни, са само временни мусафирье и пътници за други измерения и други земни кълбета! ;D
На всеки душманинь на Помаците, прав му пъть към некво друго измерение! :o
Тук, е място за по-земни ора, наречени Помаци! ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version