Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (92/255) > >>

Nedim Mehmedoski:
"Pomag" Marine..plashish mechka so resheto! :o >:(

ficinka:
Тук малко заприлича на междусъседска война,дали словесният спор няма да приключи през плета. ::)

abc:
Мултиш, когато се дърши човек непричьом хем е удобно, хем е безотговорно. В тая "наша" демокрация струва ми се частично и ти участваш. Или си на гости? Или не си оттук? Или просто така когато човек е вечна опозиция не му се налага да се ангажира с нищо. Да, ще ти говоря зя цивилизация, а ти в твоите мечти ще виждаш жените облечени като пингвини, а мъжете затворени в селата си, всички вкупом отделени от света, но обърнати с жаден взор към 17 век. Някъде в миналото. Прогреса върви въпреки теб, въпреки напъните на имамите да поддържат умелен мрак за хората си.

Аз нямам негативизъм съм всичко, а само към определени неща. Едното е отнемането на свободата.

pomak BG:
Няма такава опасност Фици, аз не съм му вече съсед. Бях че бях на квартира при едни много добри хора от това село. Както казваш и ти не всички са такива за каквито пиша. Понеже ставаше въпрос за главата ми защо постояно гледала на долу. Аз поздравявах по рано всеки, но се разочаровах от много хора. Много от тях минаваха около мен сякаш съм стълп. Когато отида на площата и се запреказвам с някой повечето ми обръщаха гръп. Като седна в ресторана, ако седна при някой, те ме правеха на шантав и ма подиграваха. И за това съм решил да поздравявам само хората, които ме оважават или на които съм безразличен в Галата и да говоря само с тях. Иначе пак повтарям аз не говоря за всички хора от района. Аз имам тук също приятели, хора които ги оважавам и които ме оважават. На много хора направих добро, карал съм ги тука там. Пък и хората имат файда от мен, че чрез мен спестяват разходи, тъй като съм им под ръка.   

ficinka:
Не ми се иска да взимам страна , ще кажа само дръж се с един човек така както искаш той да се държи с теб,сами си направете извода,аз така правя .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version