Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
shaban:
--- Quote from: abc on July 14, 2009, 23:16 --- Да, ще ти говоря зя цивилизация, а ти в твоите мечти ще виждаш жените облечени като пингвини, а мъжете затворени в селата си, всички вкупом отделени от света, но обърнати с жаден взор към 17 век. Някъде в миналото. Прогреса върви въпреки теб, въпреки напъните на имамите да поддържат умелен мрак за хората си.
Аз нямам негативизъм съм всичко, а само към определени неща. Едното е отнемането на свободата.
--- End quote ---
Абс ,чак сега разбрах ,че ти си бил тука с благородната роля на циливилизатор. Браво,брад ми ,много затрогващо го написа -"пингуини ",жаден взор към 17 век ,Ти -прогрес-Той -мрак.
Разбира се ,че нямаш негативизъм към всичко, а само към точно определени неща. За едното разбрахме ,нека да чуем и второто и третото.Нали ще бъдеш ,така добър да споделиш.
abc:
А Шабане не си разбрал. Чак такива претенции не заявявам. Историята обаче казва, че виждаш това което ти се харесва. Лаская се от факта, че ме следваш от тема в тема, ама нема нужда. Добър съм и ще споделя каквото попиташ, без да се извъртам и променям мнението си утре. Стига и ти да споделяш каквото мислиш, а те каквато е повелята и линията. Щото май и тако и вако.
Nazmi:
--- Quote from: pomag on July 14, 2009, 22:03 ---Лошо ти се пише оджа, имай в пред вид, че и други от Галата четат това, което пишеш, а тук не си ни много.......ти знаеш? Вдигнат ти е мерника / метафорично казано/
Що се отнася за вестниците, чел са много, а ма ти освен корана май друго не! Виждам, че само там си добър, защо си навеждаш главата, като срещаш ората по улиците на Галата? Имаш си причини така, че ....!!!!!
--- End quote ---
pomag,Не искам да вземам страна,тъй като ролята ми на Модератор значи да съм безпристрастен към всички еднакво.В случая гледам го избихте на лични,има много за триене дето си няма нищо с Темата! Конкретно- pомак БГ/ Хюсеин Мехмед/ тук се е доказал лоялен,и е уважаван човек. Говоря не че е ходжа на с.Галата а с принципноста си да защитава помашката етнос.Мен не ме интересува дали си говорите или се поздравявате там.За мен е важно с труда ви и постингите да сме в полза тук на помаците по света.Моля ви да спрете !!! Специално ти pomag да хулиш Хюсеин Мехмед,недей забравяй,че имаше бан и Фицинка се застъпи и гарантира за теб.Хубаво е да си тук сред нас,но не го избивайте на крамоли.Само по темата!
ficinka:
Аз също ви моля , спрете тази вражда, не разваляйте хубавата тема която отвори Назми за нас, от сърце ви моля да спрете с обидите .
jemal:
Престанете с простотиите, покажете малко себеуважение, ако нямаш достатъчно сиво вещество да разглеждаш и разсъждаваш по поставената тема махай се от тук, сбъркал си стаята.Моля модераторите, или админите да изтриват всички постинги нямащи нищо общо с темата.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version