Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (113/255) > >>

imersim:

--- Quote from: daczo on October 23, 2009, 12:03 ---Chist Orient.Hobavo da vidish i da biagash.Ferezheta ,a naj-dobre burki.

--- End quote ---

"Който го е страх от мечка, да не ходи в гората"

ibriiana:
imersim,prav si..mnogo si prav

ficinka:

--- Quote from: Беглик on October 23, 2009, 10:20 ---Ficinka, благодаря за хубавите снимки. Човек винаги се учи и от теб научих какво е учкур. Снимките ме и натъжиха малко, защото осъзнах, че след баба ми няма човек от семейството, който знае как се въртят куките, за да се изплетат чорапи. Много ме зарадва, че имате станове за тъчене. Те през цялата година ли са сглобени или само лятото?

--- End quote ---
Моля нама защо да ми благодарите ,за мен е удоволствие да кача нещо за нас тук, благодарностите са за ibriiana трудът е нейн, а за куките си прав много от младите и на идея си нямат как се плете, аз мога ,мен ме е учила баба ми навремето , но днешното поколение не го интересуват такива неща  което е жалко .

Беглик:
Ibriiana, благодаря. При нас дядо сглобяваше стана в средата на юли и го разглобяваше чак, когато баба свърши материала, който цяла година преди това бе подготвяла. Извинявам се за неискания съвет, но помагай и уважавай много майка си, защото имам чувството, че е от чисто злато. А също и Ficinca.

ficinka:

--- Quote from: Rahmie on October 23, 2009, 10:24 ---Blagodarya ti mnogo Ficinka a taka sashto i na Ibriyana... Krasivi snimki, shareni

Ta sega iskam nepremenno edni takiva vashenski shalvari s uchkur, kak bih mogla da si zakupya edin chift...  :-*  :)?

Blagodarya..

--- End quote ---
Моля ,ми ще ти подарим едни ,или ще ти ушием  :Dно ще ни трябва ръстът ти за да не ги ошият къси  ;), а ти нали беше в Турция или греша , нашите хора ходят там да си купуват платовете там са от хубави по хубави.Радвам се че снимките са ви харесали. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version