Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (115/255) > >>

ficinka:
Ми мен лично точно това ме впечатли в този сайт, нещата които пишем и качваме, снимки от всички краища на България и извън нея  ,да се опознаваме взаимно ,мисля че е време да се възобновят тези неща и малко да поспрем с политиката която мен лично много ме дразни напоследък,нищо лошо нека обаче да си въртят тези неща на друго място,сайта ме впечатли точно с това че не се пишеше за политика а имаше какво да се прочете или види за нашите хора които са далече от нас.Да се опознаем да разменяме впечатления и т.н. политиката  е една и съща убива всичко хубаво.На хората им писна от  празни приказки ,дела искат и тогава сами ще подкрепят който е заслужил. ;)

ibriiana:
taka e nie sme nikolko sela pomaci v tetevenskia krai a po rodopite ima celi gradove.i vupreki tova obi4aite i nosiata 6te se zapaziat mnogo dulgo vreme,za6toto imladite se interesyvat ot teia ne6ta.

dim56:
Много красиви снимки!
Благодаря от сърце на ibriana и ficinka за положения труд да ги споделят тук.
Бъдете живи и здрави и все така, заедно с pomag, да показвате колорита на живота на хората от вашия край.

daczo:
Mnogo hubavi snimki Ficinka,az kritikuvam s celta da pokazvash poveche.Tova e Orient,no nash orient.Na choveka od zapad mozhe taka da izglezhda kakto napisah.

ficinka:
Аз пък мисля че само тук различното се отхвърля и не се разбира , на човекът на запад би му харесало или най-малкото би го приел за нормално. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version