Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
PNK2003:
--- Quote from: pomak BG on January 17, 2010, 13:48 ---Преди да коментирате каквото и да е било погледнете заглавието на темата.
--- End quote ---
Виждаме я ;) , но така както е тръгнало някои може да стигнат до извода, че е по-правилно да се смени темата на "Македонци от Тетевенско, Галата, Градежница..."
ibriiana:
--- Quote from: subigi kurt on January 16, 2010, 18:35 ---ezika koyto govoryat Makedoncite i Pomacite e edin i sışt
--- End quote ---
e po-golianma glypost nebiah 4yvala.ide mi da se gutna ot smiah.tetevenskite pomaci niamat ni6to ob6to s makedoskia ezik i pomacite ot rodopa.dialektut e suvsem dryg.dori i da nego govori6,doniakude makedonskia se razbira,no tova 4e ezika na makedoncite i pomacite ot na6te sela e edin i su6t e naivna gre6ka.Molia ne se oburkvaite.Tyka niamame ni6to ob6to s makedoncite!
Hashashin:
Ибриана вие говорите почти еднакво като нас християните от Еленско, диалекта и поверията ни са доста сходни.
ibriiana:
i pri nas ima hristiani,ima i takiva deto hodiatat na djamia.no tova 4e niakoi ni oburka s makedoncite napravo me smaia.
Hashashin:
--- Quote from: ibriiana on January 18, 2010, 11:44 ---i pri nas ima hristiani,ima i takiva deto hodiatat na djamia.no tova 4e niakoi ni oburka s makedoncite napravo me smaia.
--- End quote ---
Много си права!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version