Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (143/255) > >>

Hadj:
  Ето,такива  добродетели които сме наследили от дедите си трябва да съхраним и предадем на следващите поколения.

pomag:
Спасяването в снимки

Ето и малко снимки по време на спасяването на пишман пещерняка

ibriiana:
da tova e samata istina i az 4yh za tozi sly4ai.

pomak BG:
Много е интересна историята, както и песните които са включени, но помаг ще те помоля да не вкарваш повече от песните на албума докато дисковете не се продадът. Албума е патентован и регистриран. Заради подобна публичност щях да осъдя Беро по време на изборите. Когато му дойде времето аз лично ще те помоля да качиш целия албум в сайта. За информация на съфорумците ни, това лято, ако Аллах е рекъл, ще дойдем с помаг в Доспат при роднините ми и там на събора ще ги продавам на символичната цена от 4 лева.

ficinka:
Помаг бг не съм много съгласна със забележката ти, всеки има право да публикува от нашите песни , малго гадничко се получава че трябва първо дасе продаде албума,може записът да не е от албума , и това е едно от нещата за които са възмутени харата тук в Градежница, да се печели за сметка на трудът на хората от ансамбъла,има и доста въпроси свързани с печалбата от дисковете , за какво ще се използва, ще се спонсорира ли с нея ансаблълът ,нищо лично просто да отбележа.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version