Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (151/255) > >>

ficinka:
Изпратих на почти всички , останаха ми само четири човека още, извинявам се за закъснението ,утре пращам и на тях,Нат твоите 2 книги ги пратих още миналата седмица, незнам защо не са пристигнали , ще дойдат няма страшно.

@xmet:

--- Quote from: hat on February 17, 2010, 21:55 ---Аз сьщо  все още чакам.

--- End quote ---

Принас пристигнаха,ама поръчката не беше бърза. :D :D ;)

Пламен Пасков:

--- Quote from: sultan  selim on February 17, 2010, 18:17 ---нека  да  опита  тук  дасе  лае  е  лесно
--- End quote ---
Верно е лесно. Особенно като интернет анонимник...
А за посещенията ми по вашия край не бери кахър, бил съм много пъти и пак ще дойда.
И hat, като е толкоз курназ, да каже къде точно е, специално заради него и там ще отида, ако не съм бил. Ще му дам време да си приготви камъните и каквото си иска там.
Намерил кого да плаши.

Hat:

--- Quote from: Пламен Пасков on February 18, 2010, 07:07 ---Верно е лесно. Особенно като интернет анонимник...
А за посещенията ми по вашия край не бери кахър, бил съм много пъти и пак ще дойда.
И hat, като е толкоз курназ, да каже къде точно е, специално заради него и там ще отида, ако не съм бил. Ще му дам време да си приготви камъните и каквото си иска там.
Намерил кого да плаши.

--- End quote ---
Нямам никакво намерние да плаша никого най малко пьк теб  каленият по руски обичай.Ако някога си идвал по Велинградско и отсядал там поне за ден два нямаше така активно да отстояваш теорията си за бьлгарският произход на помаците.Ела аз ще чакам.Камьни няма да приготвям тях ги има в изобилие.Лично ти и още един двама обидени от муджахидините- помаци трябва да поработите на терен но на различни места и сами да разберете,че книгите,които сте чели са довели до вашата дьлбока заблуда.

Pomashki:

--- Quote ---Нямам никакво намерние да плаша никого най малко пьк теб  каленият по руски обичай.Ако някога си идвал по Велинградско и отсядал там поне за ден два нямаше така активно да отстояваш теорията си за бьлгарският произход на помаците.Ела аз ще чакам.Камьни няма да приготвям тях ги има в изобилие.Лично ти и още един двама обидени от муджахидините- помаци трябва да поработите на терен но на различни места и сами да разберете,че книгите,които сте чели са довели до вашата дьлбока заблуда
--- End quote ---

И после Пасков, като се убеди в теорията на платените муджахидини, да дойде в Смолянско да се убеди на място в истинската история на помаците..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version