Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (153/255) > >>

Hat:

--- Quote from: ves.K on February 18, 2010, 13:41 ---Точно обратното -ако чуе песните-езика и фамилиите им, не активно би отстоявал ами би било абсурд, да си помисли човека нещо друго.

--- End quote ---
Посочи нещо конкретно.Знам и песните и фамилиите нищо не ги свьрзва с бьлгарите напротив ясно ги отличава.Абсурдно е твьрдението ти.

isa71:
много интересен пост,сирио,аз за пръв чета ,нещо по обстоино за левски,има много интересни моменти-разликата в годините,цвета на косата ,абе заинтригуващо е

ibriiana:

--- Quote from: sirrio on February 18, 2010, 13:03 ---От 2-3 дни в медиите пишат, че Алексей Петров бил помак от Тетевенско, въпреки че името му не е характерно за помаците. Има ли нещо вярно в цялата тая работа?

--- End quote ---
vednaga 6te ti otgovoria na vuprosa.kakto ve4e pisah,pove4eto pomaci kogato sa si smeniali imenata sa se pisali s ryski imena.Naprimer Syleiman se e pisal Sergei,moiata familia e Sergeeva..tipi4no rysko ime,no niamame ni6to ob6to s rysnacite,pone az niamam ryski koren.Kolkoto do Aleksei petrov,4ist pomak si e.Az sum ot tetevenskite sela,maika mi e razkazvala za Aleksei 4e e y4il v selo glogovo kato mnogo maluk,sled tova otiva v pazardjik i tam stava nai-dobria.i taka natatuk..nadavam se 4e biah iz4erpatelna.

Hat:
Помаците почти навсякаде са от най добрите.Да сме живи и здрави,че трябва да се доказваме тепьрва.Помашката експанзия предстои.

pomag:
90% пронцента от охраната му и хора извършващи охранителна дейност са от Градежница и Глогово. Вчера един мой познат християнин ми разказа как преди известно време се заговорил с него и се е оказал син на неговата учителка па  математика. Учудих се как Алексей извади триста лева и ме помоли да ги предам на майка ми в знак на благодарност към нея, след още 2 седмици той дойде в къщи и си говореха с нея половин част. Тогава разбрах,че  този човек има  широко скроена душа.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version