Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (160/255) > >>

ficinka:

ficinka:

Adrenalin:
Ходил съм по този край,много е красиво..даже когато бях студент в София имах съквартирант от село Бабинци,а мой много добър приятел от детските години учеше в Тетевен средното си образование и ми е разказвал доста за местните помаци...а параклиса фицинка..го има благодарение на господин Алексей Петров.който е от бабинци ако не се лъжа,те там не са никак религиозни,но пък някой ако им каже,че не са помаци,а някакви други може и до бой да се стигне,опасни са кефят ме яко... Снимките са превъзходни,ако можеш качи още!

ibriiana:
Ei,Fici..mnogo pozdravi,postarala si se.Mngogo gotini snimki!!Ako be6e sliazla iz Svini6te nadoly e moglo da vidi6 i na muja mi ku6ti4kata,to4no pod babinci e.

pomag:
Поздравления Фици, възрастният мъж ми е познат по прякор му викат - Мустака, радва се на три дъщери и един син да съаму живи и здрави. Наистина Бабинци се намира на много хубаво място в Старопланинския масив на Васильовска планина. Много съм обикалял по време на АПК-то. Доста овчарски кошари съм обслужвал за времето, за съжаление този поминък в нашия край замира! МНОГО СО КРАСИВИ СНИМКИТЕ! БРАВО!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version