Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (167/255) > >>

pomag:
Само в селата -Галата, Глогово, Градежница и Бабинци понеже са 99,9% помаци, населението наброява близо 7000 житела. В Бълг. Извар от 1400 итела 1200 са помаци останалите християни и преобладаващи цигани!Помаци има и в Кирчево, Борима, Торос но там всичко вече е омешано много!

pomag:

--- Quote from: Балканджия on March 15, 2010, 12:04 --- И аз съм чувал, че там не обичате циганите, но знам че се отнасяте добре с християните. То пришалците се поступват във всяко едно село за респект ;) Знам също че бихте ступали който и да е пришалец ако ще и да е помак. Но общото ви отношение към християните е добро. Поне аз така знам. Надявам се и те да се отнсят добре със вас.

--- End quote ---

Ние не мразим хората дори и да са цигани, нехаресваме тези, които се държат просташки в обществото !
Преди години имаше един случай с Ромънски футболни фенове на ДИНАМО-БУКОРЕЩ, които просто не знаеха, че са попаднали на паркинг "ДОБРЕВСКИ" в с.Български Извор със собственик на заведението и паркинга -ПОМАК. Те се опитаха да вандалстват и да правят това, което са правили през паркинзите на БГ. Но изглежда не случиха- Ядоха бой та си носиха и в Румъния. Тогава и полицията беше неадекватна и с гордост ни сочеха, че ако не сме ние то и те не са могли нищо да направят. Така, че не харесваме тези, които не спазват правилата. Същото може да сполети всеки без значение от религия или националност.  Когато се отвлече първият автобус от психоболния на бензиноставнцията в село Сопот с гордост най-отпред в момента на залавянето беше в униформата ПОМАК  работещ като такъв от село Градежница. Просто за нас помаците както е в цяла България имат голямо доверие, че сме честни и нямаме страх от нищо! лично мое мнение!

ficinka:

--- Quote from: Балканджия on March 15, 2010, 12:04 --- И аз съм чувал, че там не обичате циганите, но знам че се отнасяте добре с християните. То пришалците се поступват във всяко едно село за респект ;) Знам също че бихте ступали който и да е пришалец ако ще и да е помак. Но общото ви отношение към християните е добро. Поне аз така знам. Надявам се и те да се отнсят добре със вас.

--- End quote ---
Интересен разговор, да Балканджи тук са на принципа или си ми приятел или не , няма значение произхода. ;)

Беглик:
Pomag, според теб има ли помаци в с. Ямна или това е далече? Там имаше пионерски лагер. Свилен Русинов в местна боксова школа ли е тренирал първоначално или другаде?

ficinka:
http://www.pomak.eu/board/index.php?topic=1949.45 Беглик ето ти малко инфо за Свилен Русинов. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version