Български > Дискусии
Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...
KaraIbrahim:
Не вариант,обикновено там се крие разковничето.Щото мъжете се възпитават от жените .
pomag:
Караибрахиме,не е вярно предположението ти. Това момче е от Галата, баща му беше същия на младини даже повече от това което е синът му. Имам чуството, че си е семейна черта! Преди 7-8 години държах компютърен клуб в Галата, да си призная винаги когато той идваше да играе, аз се страхувах да излизам от обекта защото той постоянно шамареше по-малките деца и не се знаеше как ще ги удари и какво ще им причини! Има брат който учи в УНСС, той толкова е скромен, интелигентен, културен, че ако не знаеш, че са братя няма да повярвяш ако ти кажат!
Hashashin:
Само да попитам сигурни ли сте че това момче рода му е от Галата ??? Защото ако не знаех от къде е щях да кажа че е от Еленските високи села, ние там имаме твърде типичен изглед и той отговаря на 90% на него.
pomag:
Балканджия, той рода му си е бил винаги тук, дори и в момента той е в служебно жилище в София, винаги си идва във ваканциите в Галата. В съшност майка му е от Градежница. Ето ти една снимка от времето когато беше по-малък за да се увериш!
pomag:
Балканджия ето ти още едно доказателство в тази статия, че е от Галата, за което не ме кара да се гордея!
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2541602&cid=4291
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version