Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (20/255) > >>

fotakiev:

--- Quote from: mustafa_b on June 10, 2009, 08:22 ---Ставаше въпрос за друго. 

--- End quote ---
Da Mustafa_b, stava vypros za drugo...
Stava vypros za ve4niat vi princip "kogato argumentite svyrshat,zapo4wat obidite".Obidite obiknovenno vklu4wat li4ni napadki s cel o4erniane na drugiat.

--- Quote from: mustafa_b on June 10, 2009, 08:22 ---Малцина не допускат грешки, но и малцина са тези, които се подиграват с грешките на други. 

--- End quote ---
Malcina ne dopuskat greshki,no malcina ostanaha v saita, na koito ti e taka drago da im go poso4ish..

--- Quote from: mustafa_b on June 10, 2009, 08:22 ---Проблемът е във второто.

--- End quote ---
Men ne me interesuvat drebnite napadki i  obidite,no za teb obida e vsiaka kritika i symnenie na dumite ti.
Posta ,koito citiram pokazva natrupan negativizym i revansh.

--- Quote from: mustafa_b on June 10, 2009, 08:22 ---Пък и откога транслатора от латиница към кирилица взе да замества "е" с "и" и "у" с "о" ( на няколко пъти в думите "архИология" и "статОетки")  ???

--- End quote ---
Izlagaciata mi e ot iasna po iasna.Te4eiki mi misylta i pisheiki na latinica i sled tova kato go prevedesh s translator i ne go proverish izobshto , a go postnesh direktno, pokazva slabosti v pravopisa...

P.P.Ot izvestno vreme niamam interes da pisha, zashtoto se zagubi normalniat ton na dialog.I ot grupa hora se celi saita da stane klub na ednakvomisleshti.Mashinata ot selski,rodnini i averi , ako prodylji da raboti v tazi nasoka mnogo skoro ste si ostanete sami.

ficinka:
Виждам че се е създала една добра дискусия, а къде изчезна един от потребителите ,см6666мн, да не се е разочаровал от сайта, беше доста интересен

mustafa_b:
fotakiev, когато един участник повтаря на няколко пъти правописните грешки на думи в цитирано от друг юзер мнение, това, освен ирония (цинизъм) не знам по какъв друг начин да го нарека :

Цитат на: pomak BG в юни 04, 2009, 21:57:08

--- Quote ---В областите където е живял се върродил култа към богинята майка и се е разпространил в цяла Европа. Такива статоетки са открити и датират още от неолитната епоха.
--- End quote ---

--- Quote from: fotakiev on June 09, 2009, 20:24 --- Не само там е имало култ към богинята майка.Има всякакви статоетки на идолистични богове.Казаното тук няма връзка с идеята ти, че статоите на дева Мария в католицизма,са по подобие на същите култови статои.Макар и в традиционното христианство да са разпространени иконите, няма нищо лошо да има статои не само на дева Мария , а  и на Моисей,Давид,Авраам....
--- End quote ---

И недей да ми вменяваш вина за членовете със забрана за достъп! Аз не съм нито модератор, нито Админ, нито дори "адвайзер". Аз съм обикновен участник тук. Ако имаш някакви претенции или пък адвокатски наклонности, е редно да се обръщаш към Администрацията на сайта.

ficinka:
http://www.vbox7.com/play:9d15f40cКойто не е идвал в Тетевенският край,ето едно клипче да добиете поне малка предсатава за Тетевен и тетевенският балкан ;)

ficinka:
http://www.vbox7.com/play:28c3fe04 А това е от живата къртина която се парви всяка годи на на 25 май в местността Костина ,село Рибарица, залавянето на Бенковски то турците, знам че не е по темата за помаците но все пак всички живеем в България, ако на някой му е интересно нека гледа,скоро ще кача и клипчета на моето село Градежниза но засега има само това :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version