Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (197/255) > >>

Kaplan:
Бай Ганьо, ти във качеството на какъв, определяш хората на такви и онакви ???
 Познаваш ли Помак БГ?
 И защо мислиш че можеш да казваш кой с кого трябва да пише и  с кого нетрябва ???

Hat:

--- Quote from: ivetko on April 08, 2010, 22:36 ---   А аз, както казах, съм българка.
Мисля, че много ненавист сте натрупали към България и може да имате своите основания. В България не е приятно да се живее, но това се отнася за всички, с малки изключения. В годините на социалистическата диктатура властите преследваха изповядващите исляма, но с не по-малко настървление гонеха православни християни, католици и евангелисти. Хайде, в името на собствения си натрупан гняв, да станем безродни!

--- End quote ---
Гениално умозаключение.Може би си твьрде млада или неосведомена,затова се чувствам задьлжен да ти напомня,че помаците са хората в Бьлгария най силно привьрзани кьм Родината си вьпреки нечовешкото отношение кьм тях последните сто години.Подлагани на мьчения,както никаде по света те неотстьпиха нито вярата си нито родният си край и продьлжава това да е така и сега.Струва си разумният човек поне да се замисли защо е така.Каква ненавист сме натрупали просто така ти се струва,както ти така и ние просто искаме да живеем по добре и отправяме критики на които нямахме право до скоро и посвикнаха така,хубаво им беше, та затова на много им се превиждат странни неща сега.

Hashashin:
Хат относно вярата можем да поспорим- в смолянско има хиляди помаци приели християнството.

Gelina:
Балканджия, стига си дъвчил едно и също! Това го чухме хиляди пъти, нищо ново не казваш! ;)

Hashashin:
Просто напомням на Хат да не прекалява с високопарните речи.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version