Български > Дискусии

Помаци от Тетевенско- Галата ,Градежница...

<< < (198/255) > >>

sultan selim:

--- Quote from: Балканджия on April 09, 2010, 09:39 ---Хат относно вярата можем да поспорим- в смолянско има хиляди помаци приели християнството.

--- End quote ---
А  при  нас   много   помаци   вземат  християнки  и  ги  забулват   и    им   сменят    имената  и    вярата   скоро  бях  на   едно  такова  сьбитие   

Hashashin:
Няма лошо Селиме. Всеки в тая държава е свободен да избира както съпруга/съпругата си така и вярата си!

sultan selim:
Гледам  че   някои  се  опитват   да  кажат   че   камо  ли  не  всички  помаци    са  се  юрнали    даси  сменят   вярата   та  викам    и  аз  дасе  включа   сьс     новини  от  нашия  раион      кьдето     е  точно  обратното 

sultan selim:
При  нас   младия   ходжа   Осман   взе  християнка    Мария      сега  вече    е    Мерема     и  е   забулена   

Hashashin:

--- Quote from: sultan  selim on April 09, 2010, 10:25 ---Гледам  че   някои  се  опитват   да  кажат   че   камо  ли  не  всички  помаци    са  се  юрнали    даси  сменят   вярата   та  викам    и  аз  дасе  включа   сьс     новини  от  нашия  раион      кьдето     е  точно  обратното 

--- End quote ---
Хехе, не съм видял някой да е казвал такова нещо. Просто Хат държи реч като някой партиен лидер от 1970 година, че реших малко да го сваля на земята. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version