| Български > Религия и мистика |
| Мекка - Абраж Ал Байт Тауър |
| << < (2/14) > >> |
| Gelina:
Красиви снимки! На далавера си е да имаш хотел в Мекка! ;) Колко ли ще струва една нощувка там? ??? |
| Metka:
--- Quote from: Gelina on June 03, 2009, 13:24 ---Красиви снимки! На далавера си е да имаш хотел в Мекка! ;) Колко ли ще струва една нощувка там? ??? --- End quote --- Aми според мене колко е голяма цената за нощувка там е хубаво да кажат тези които са били вече в Саудтска Арабия. Ма ми се струва че е важно с кой си там, и за какво си там. Може да е и безплатно... |
| Gelina:
--- Quote from: Metka on June 03, 2009, 13:32 ---Aми според мене колко е голяма цената за нощувка там е хубаво да кажат тези които са били вече в Саудтска Арабия. Ма ми се струва че е важно с кой си там, и за какво си там. Може да е и безплатно... --- End quote --- Ами те не са спали в 5-звезден хотел,за да кажат! Едва ли ще е безплатно, но надеждата крепи човека! :) |
| mustafa_b:
Кулата с часовника все още не е завършена. Знаете ли по колко метра ще бъдат стрелките на четирите огромни часовници? Голямата стрелка е 40 метра :o :o |
| Metka:
--- Quote from: Gelina on June 03, 2009, 13:33 ---Ами те не са спали в 5-звезден хотел,за да кажат! --- End quote --- - Ти наистина ли мислиш че не са спали в такъв хотел? --- Quote ---Едва ли ще е безплатно, но надеждата крепи човека! :) --- End quote --- Аку бари... |
| Navigation |
| Message Index |
| Next page |
| Previous page |