Български > История

В името на помак.еu !

<< < (2/3) > >>

Nazmi:
Мустафа,ти си одговаряй на постингите на Боян Добрев на лични,за мен той е наш член тук и съм длъжен да се намеся в качеството ми на Ръководител на сайта. За мен е без значение след като е даден наш член и с постингите си се е доказал толерантен към сайта!А за проповядване на сепаратизъм най малко от мен може да очакваш това,това е залегнало само в главите на теб и Метка.Спирам и всички постинги НЕ по Темата ще бъдат преместени в подходщята тема,писах преди малко ,че никои няма да се толерира ТУК!

mirvam:

--- Quote from: Nazmi on June 17, 2009, 07:38 ---mirvam, трябва да се борим да не сме 2 кат хора-?-Та ние помаците самите не правим това! Известно ли ти е помаците в повечето се прикриват с християнски имена.Например в с Кочан,Смолянско,значи ние самите се прикриваме зад имената ,ами виж постингите на Ficinka за Ловешките помаци по Градешница и с.Галата дето се прикриват,за какво да говорим. П.С-Постингите Не са по Темата и ще бъдат преместени в друга тема!

--- End quote ---
Назми, затова споменах, че трябва да внушим на нашите хора, че не е срамно да си помак. За прикриването ми е познато до болка. И прикриването си има причини.

mustafa_b:

--- Quote from: Nazmi on June 17, 2009, 07:42 --- Мустафа,ти си одговаряй на постингите на Боян Добрев,за мен той е наш член тук и съм длъжен да се намеся в качеството ми на Ръководител на сайта,а за проповядване на сепаратизъм най малко от мен може да очакваш това,това е залегнало само в главите на теб и Метка.Спирам и всички постинги НЕ по Темата ще бъдат преместени в подходщята тема,писах преди малко ,че никои няма да се толерира ТУК!

--- End quote ---

Но в случая толерираш някого. И аз спирам, че се уморих..

Nazmi:
  Не толерирам никого,и съм го доказал с години! Членовете на сайта pomak.eu вярват на нас Админи и Модератори,и затова ни пишат всеки ден,и затова Модераторите ни тук бдят за нашите членове на сайта.Пак казвам всичко Не по темата на лични,и няма да се позволи на една малка групичка 2-3 да допуснем разединение в Сайта!

Nazmi:
В скоро време предстоят Административни промени в Ръководството.В името на сайта www.pomak.eu  пред света ще бъдат отнети и наложени Модератори,Адвайзери които наистина милеят за сайта помак.еу!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version