Български > Дискусии

Жената

<< < (23/32) > >>

PETER:

--- Quote from: Selcha on July 01, 2009, 16:36 --- Харесва й и опитва. Това е..

--- End quote ---

Не трябва ли да е обратното - опитва и и харесва. ;)

А за т.н. "моралисти" бих цитирал Ларушфуко:
"Най-често нашите явни добродетели, са скрити наши пороци." ;)

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Selcha on July 01, 2009, 16:36 ---Някой беше споменал за покварата и т.н. И защо младите помакини като видят цивилизация го удрят през просото.Ами много просто. Можем да си представим какво възпитание й е дала майката(която най-вероятно не е излизала от селото и е с основно образование). Младите помакини харесват живота, искат да са свободни.Искат да са харесвани, някой да им каже "Гадже, много си сладка". Това в архаичното помашко обещство като се случи и врява до небето, обвинения в 'курвенлък' и т.н.И това вече момиче като иде по София вижда за кавк става въпрос и как живеят другите момичета. Харесва й и опитва. Това е..

А Лепа Брена е боклук!

--- End quote ---
Vijdali kak jiveyat drugite momiçeta ( pyatiy mesec devyatıy abort) i opitvali.
Abe selça, ti dovolen li si ot morala na tezi ot Sfia a ili az da ti porazpravyam neşta za koito sigurno nyama da povyarvaş

Selcha:
:) Няма на какво да не повярвам, понеже съм живял в София достатъчно дълго. Повярвай ми, че познавам доста помакини, чието поведение беше в ярък контраст с поведението им в родното село..Огромна мимикрия от която ми ставаше супер смешно.В селото уж девствена, а въртеше дупето като за световно..Чеснто това и мене ме отвращава.Но тя си беше помакиня. Аз говоря за това, да не се съди прекалено момичето, когато иска да живее и да прави каквото си иска. защото знаем какви етикети лепва селото на тези момичета - често се опозоряват за цял живот.Просто ужасно

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Selcha on July 01, 2009, 17:30 ---:) Няма на какво да не повярвам, понеже съм живял в София достатъчно дълго. Повярвай ми, че познавам доста помакини, чието поведение беше в ярък контраст с поведението им в родното село..Огромна мимикрия от която ми ставаше супер смешно.В селото уж девствена, а въртеше дупето като за световно..Чеснто това и мене ме отвращава.Но тя си беше помакиня. Аз говоря за това, да не се съди прекалено момичето, когато иска да живее и да прави каквото си иска. защото знаем какви етикети лепва селото на тези момичета - често се опозоряват за цял живот.Просто ужасно

--- End quote ---
Stavaşe vıpros za tova koeto şte vidyat pomakinite otişli v Sofia a ne za pomakinyata koyato ti si poznaval. Sigurno nyama da vidyat moralni neşta ta daje svyat şte im se zavie. Poçti nişto moralno nyama da vidyat i nauçat

Selcha:
А защо тогава значителен процент от тези помакини копират поведението на своите християнски другарки в големите градове?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version