Български > Дискусии

Жената

<< < (9/32) > >>

dimitar:
Mirwam, za6to nqma jeni sportistki ot islqmski strani? Za majete moje, za tqh ne moje, za6to?

dimitar:
Mirwam, Kadafi moje da ne e govoritel no e umen i mnogo dobre znae kakvo e polojenieto na jenite v islqmskite strani i kakvo e v razvitite strani. Toi znae kakvo govori.

mirvam:

--- Quote from: dimitar on June 30, 2009, 00:28 ---Mirwam, za6to nqma jeni sportistki ot islqmski strani? Za majete moje, za tqh ne moje, za6to?

--- End quote ---
Димитър, за факта, че няма спортистки не означава, че Исляма им забранява. Напротив, спортта е сюннет (препоръчителен) както за мъжете, така и за жените.

mirvam:

--- Quote from: dimitar on June 30, 2009, 01:13 ---Mirwam, Kadafi moje da ne e govoritel no e umen i mnogo dobre znae kakvo e polojenieto na jenite v islqmskite strani i kakvo e v razvitite strani. Toi znae kakvo govori.

--- End quote ---
Аз не съм казал, че не е умен, или че не знае какви ги казва. Просто напомних само, че не е говорител на Исляма. Ако те интересува за дадено нещо, пий от извора, в случая ако те интересува Исляма, пий от неговия извор, т.е. Корана и Сунната (живота на Пратеника на Аллах - Мухаммед с.а.с.)

dimitar:
Mirvam, имал съм възможноста да живея и контактувам с мюсюлмани мъже. Много свестни хора. Станахме добри приятели. Едни с български имена, други с турско-арабски, което няма значение. Но всеки от тях разбираше мястото на жената по свой различен начин.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version