Български > Дискусии

Жената

<< < (16/32) > >>

Metka:

--- Quote from: dimitar on July 01, 2009, 10:59 ---да речем мюсюлманки, но как запомни толкова много имена, чак две

--- End quote ---

Познавам ги лично.

Gelina:
Такааа, чуйте сега и стига сте се карали! :D Относно жената: На книга правата са дадени, но в съвременното общество има насилие над жените и между християни, мюсюлмани, атеисти, будисти и т.н. Доколкото виждам темата е :Жената! Тук не става въпрос за това , от каква религия е! Жената си е жена,каквото и да изповядва! Всички се напрягате да казвате колко е свободна и как всичко й е разрешено,както на мъжа, да ама не!
Ще говоря за моя край! Повечето момичета не ги пускат родителите да учат, завършват средно образование и точка, защо? Защото щели да се покварят! Това според мен е едно неправилно и жалко отношение относно бъдещето на децата! После никой не ни е крив,че работим само по нивите и се държат с нас като роби. Казвам като роби, защото наскоро разбрах в Гърция как се държат с наши хора ,които работят там! И религията ни не е виновна! Там пише ,че човек трябва да се образова все повече и повече! Така,че на книга е едно,а реалността е съвсем друга! ;)

mustafa_b:
Като ти е безразлична защо се обаждаш? За да компроментираш за пореден път друг участник ли?! И ти си ми ясен, abc - след Chechliya - Goranec, после Метка, PomakBG и така нататък... Продължавай да провокираш в това темпо докато изпълниш мисията си.

А подписът ми има ясно и конкретно послание. Визирам нежеланото присъствие на един участник тук.

mustafa_b:

--- Quote from: dimitar on July 01, 2009, 10:59 ---да речем мюсюлманки, но как запомни толкова много имена, чак две

--- End quote ---

Айде още едно име, щото започваш да ми ставаш симпатичен - Нери Терзиева.

abc:

--- Quote from: Gelina on July 01, 2009, 11:12 ---Такааа, чуйте сега и стига сте се карали! :D Относно жената: На книга правата са дадени, но в съвременното общество има насилие над жените и между християни, мюсюлмани, атеисти, будисти и т.н. Доколкото виждам темата е :Жената! Тук не става въпрос за това , от каква религия е! Жената си е жена,каквото и да изповядва! Всички се напрягате да казвате колко е свободна и как всичко й е разрешено,както на мъжа, да ама не!
Ще говоря за моя край! Повечето момичета не ги пускат родителите да учат, завършват средно образование и точка, защо? Защото щели да се покварят! Това според мен е едно неправилно и жалко отношение относно бъдещето на децата! После никой не ни е крив,че работим само по нивите и се държат с нас като роби. Казвам като роби, защото наскоро разбрах в Гърция как се държат с наши хора ,които работят там! И религията ни не е виновна! Там пише ,че човек трябва да се образова все повече и повече! Така,че на книга е едно,а реалността е съвсем друга! ;)

--- End quote ---

Умно. Обикновено е обратното, но при нашето празнословие една жена с малко думи каза много.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version