Български > Дискусии

От блога на Дилмана!

<< < (25/72) > >>

Nazmi:

--- Quote from: ves.K on July 28, 2009, 21:34 ---Аз пък мисля че трябва да има такъв пост - министър ,който да се занимава с българите зад граница и че на този пост трябва да е родолюбец-мисля че Г-н Димитров е доказан родолюбец-на българите зад граница ,независимо от етническият им произход трябва да се обръща нужното внимание и да се помага когато е необходимо.

--- End quote ---
ves.K- Да съгласен съм да е Родолюбец,а не " Себелюбец",дето в инстинкта си за самодоказване е донасял и топял пред ДС другарчетата си,и то не от патриотизъм забележете.Не знам защо се изопачават нещата,един щатен сътрудник през целия си живот сега да се разтича по света за Емигрантите дето са далеко от Родина.Назначаването на ченгето Тервел/ Божидар Димитров/ЩЕ изиграе лоша шега на Бойко Борисов,помнете това.Започнаха се протестни писма от Франция,от Америка които са против това да е министър след като се знае миналото му.Може да е историк,но се знае какво пишеха историците през Живково време,и за кого.Пресен пример Николай Хайтов,сега на фронта е Божидар Димитров.Не го мисля да се изправи пред помаците преселници в Турция или емигрантите по света.... освен разбира се онези около него в съседните нам държави за да избие комплексите си.Даниела съвсем точно изрази гражданската си позиция като българка родолюбива отколкото пишман историка от Татово време доносник Тервел,сега министър!!! ???

abc:
Гръмотевиците бяха на Емел Етем. Тя даваше съвети при бури да не стоим навън ;)

Аз слушах интервюто. Допускам, че този пост е за българите в Молдова, Западните покрайнини, Македония и навсякъде, където хората се чустват такива. Има елемент на дискриминация в термините, но под този ъгъл могат да се изтълкуват и поредица от други дейности като дискриминационни.

Все пак конкретно с какво е виновен Божидар Димитров?

mustafa_b:

--- Quote from: abc on July 28, 2009, 21:58 ---Все пак конкретно с какво е виновен Божидар Димитров?

--- End quote ---

Ми например с това, че напусна кораба веднага щом усети, че потъва.

Абе хубаво гласуваха в парламента депутатите да не могат да напускат парламентарните си груби и да сформират нови, ама защо не направят същото и с политическите партии? Щом се бил активист в една партия да нямаш право да я напускаш или ако я напуснеш да не влизаш в друга, а да бъдеш единствено независим кандитат. Тогава ще ги видим тези парашутисти с мото "ние сме с вас, които сте на власт".

abc:
Категорията "те вървят след победителите" ще я има винаги и я е имало. Тази му врътка от БСП към ГЕРБ не е много достойна, но Метка в една друга тема ми каза, че не трябва да съдим хората.

За друго какво толкова е миномен? Какво се знае за миналото му на агент? От агент до агент има лазлика.

Nazmi:

--- Quote from: Dilmana on July 28, 2009, 18:00 ---Здравей, Metka!

Подрави на всички настина, особено на  Рахмие, на Назми и всички приятели.  Станало  е малко недоразумение. :). Вчера Метка ми писа  и аз му казах набързо, че съм пътувала цяа нощ и че ме чака още една нощ на път, бързах много и му споменах, че ще говоря сутринта по радио Хоризонт, но очевидно по моя вина, той погрешно е разбрал темата. Търсиха ме, за да  кажа какво мисля за назначението на Божидар Димитров  за министър на българите в чужбина. Аз,разбира се, съм против подобен пост и категорично против личности като агента на ДС и съучастник в престъплението по кражбата на ръкописа на История Славянобългарская от българския манастир в Света гора да участват в управлението на България.
 Поставих и други въпроси - на българите или на българските граждани и ако е само на българите, другите български граждани ще имат ли също министър.Ако е на българските граждани в чужбина, защо българските граждани в чужбина трябва да имат свой министър, защо се делят българските граждани по местожителство, след като всички са равни пред закона.

--- End quote ---
Здрасти Дилмана.Не искам да те занимавам сега,но гледам и се радвам,че дори и в почивните дни не спираш да работиш.Благодаря за поздравите ,наистина в днешно време да се намери обективен журналист е рядкост за съжаление.Когато се случи нещо в Рибново оли околните села от помаклъка на секундата от БТВ,Нова ТВ са на мястото на събитието..То не е предизвикано от последователен интерес а за момента! Рядко съм срещал човек последователен в идеите си и труда като тебе.В това отношение нека всеки разбере,че защитата на всички е дело на нас самите.Аз имам респект и уважение от публикациите и обективно отразяване на нещата около нас от Даниела,за което искам да и благодаря най-човешки,както и да изразя подкрепата от името на Ръководството на www.pomak.eu за Даниела Горчева за труда и и обективноста по отношение на заемане гражданска позиция в името на правото. След като се върне на работа ще предложа Дилмана да стана почетен член на сайта ни завинаги. От Ръководството на сайта pomak.eu

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version