Български > Дискусии

От блога на Дилмана!

<< < (30/72) > >>

abc:
От ДС до ГЕСТАПО разликата е балкан. Разбира се не съм адвокат на ДС, но справка лесно може да се извади от нета.

Службата на една демократична държава сътворила гаф и война не е по-малко престъпна от службата на друга - сътворила същото. Престъплението не става бо бяло само заради това, че са го извършили демократи. Умрелите са си умрели и на близките им е все тая дали са ги убили усмихнати американци или намусени руснаци. Аршина трябва да е прав. Евала иначе.

Червената армия подкрепи режим и го държа на власт. Окупирана беше обаче ГДР. Истината е в детайлите, а емоцията преци на обективността.

А е въпрос на тълкуване да се изкара всеки, работил по времето на соца като елемент поддържал го.

Малко ми заприлича на ония лозунги - Съветския болен е най-здравия болен, Всяка баничка - удар по икономиката на капитализма!

Дилмана имаш ли конкретен отговор на въпроса с какво Божидар Димитров е виновен, но като документи и конкретности. Защото другото са общи приказки и пропаганда.

PETER:

--- Quote from: Dilmana on August 03, 2009, 11:23 ---ДадамДа дам 100 дни на личности като Божидар Димитров, които години наред лъжат и манипулират най-безсрамно,че белким за 100 дни вземат да станат почтени хора.:)
Петър,ти това вярваш ли го?

--- End quote ---

Не съм вярващ, само гледам да спазвам правилата и процедурите.
Нали демокрацията е в правилата, процедурите и тяхното спазванe. ;)
100 дена е правило. Ако ти не даваш и на теб няма да ти дават.

Сидхарта:

--- Quote from: Dilmana on August 02, 2009, 18:33 --- и още един: "Много полиция - малко справедливост."
 Поздрави!

--- End quote ---
-Е с този направо ме смая и ми се ''издигна'' в очите.

shaban:

--- Quote from: ves.K on August 03, 2009, 14:26 ----Е с този направо ме смая и ми се ''издигна'' в очите.

--- End quote ---
Смайването е първосигнална реакция на определен индивид който няма обяснение на  действителноста и затова действа първосигнално.И според това дали първите сигнали са му приятни или неприятни получава приятни и ли неприятни нелогични емоции и  и изразява нелогично отношение,с по прости думи.

shaban:
Не намесвай останалите. Ставаше въпрос само за тебе. И е желателно да се обръщаш  почтително към мен  ,поне с аго Шабан,щото са много факторите. :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version