Български > Дискусии

От блога на Дилмана!

<< < (32/72) > >>

PETER:
Ако всеки уважава и брани чуждото дали изобщо има нещо свое?
Примерно на мен ценносттите на людоедството са ми чужди.
Трябва ли по твоята логика да ги уважавам и браня?  :)

Назми,
това не са лични, а принципни спорове.
Две противоположни тези, в които и Дилмана, със своята цитирана от мен статия, е взела позиция и страна.

"Да не се допускат  компромиси по такива важни въпроси като правото на мнение"

считам че е подходящо в темата за Дилмана да се защитава позицията на Дилмана.

Все пак собственика на "Гласа на помаците" решава. ;)

mustafa_b:

--- Quote from: PETER on September 11, 2009, 15:46 ---Все пак собственика на "Гласа на помаците" решава. ;)

--- End quote ---

Той го е решил, разгледай правилата.

Иначе по темата, аз твърдя, че Дилмана е права според контекста в статията. Това не означава, че е абсолютно права по отношение свободата на словото. В нашия сайт относно твоите писания, съм сигурен, че тя би заела малко по-различна позиция.

Nazmi:
PETER, спокойно, не съм адвокат на Дилмана но имам уверението и, че като намери време ще изложи принципната си позиция относно много неща,колкото и да  не ти се нравят!

Guderian:
Много се проточи това представяне пред медиите, бе..Какво става? По-добра международна обстановка ли чакате? Айде, че ми се гледа сеир..

Shumarov:
Namiram neshto obshto mejdu tozi karikaturist, i Azize ot BG show spektyr.Znachi po mnenie na razbirachi na chalgata, Azize pee mnogo hubavo, no se napravil na obraten za da privleche vnimanieto na publikata v/u sebe si.I tozi karikaturist sigurno e dobyr v profesiqta si, no si izbira neshto, koeto znae, che shte skandalizira.I taka se zapochva shuma.Kato pozaglyhne shuma-idva aresta, i pak e na 1-va stranica.Siguren sym, che ako musulmanite ne mu otdelqt tolkova golqmo vnimanie, prosto shte se zabravi, kato sezonen hit ot Planeta TV.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version