Български > Дискусии
От блога на Дилмана!
Nazmi:
--- Quote from: mustafa_b on July 10, 2009, 11:37 ---Беглик, струва ми се, че отдаваш прекалено значение на едно убийство, само защото е извършено на (уж) "религиозна основа". Както и на (уж) преследваната "кукла на конци" - либералната фундаменталистка Аян Хирси Али.
--- End quote ---
В случая отговарям на Беглик! Когато един човек изрази интерпретация на лично мнение е едно,приема се като тълкуване и мислене! В случая от Беглик за посочени два случая и отдаване на толкова важност е редно да се посочи източник и факти от Беглик! Дори и да има такива случай,което е всекидневно по света не бива да се интерпретира и слага всичко под един кантар.Аз участвам и в много други сайтове,и съм се научил да правя разлика между лично мнение и дадено събитие случило се. Винаги когато цитирам посочвам източник на copy and paste,..когато е мое мнение аз казвам мое,нееангажиращо.Все гледам като Модератор и част от Екипа да съм разбран,не винаги обаче съм разбран.
Беглик:
Мустафа,
никакво значение не му отдавах на това убийство, защото Холандия малко ме вълнува, до момента, в който тя бе дадена за хубав пример. Не знам защо казваш на уж религиозна основа, след като убиецът е написал "мъченическо писмо", в което това го е посочил изрично, както и че Аян ще бъде следващата. Всичко това беше толкова на (уж), че даже падна и правителството им. Може пък и аз да не ги разбирам тия работи, но засега съм сигурен, че в този светъл холандски пример нещо куца. Цялата тази история на времето ме заинтересува не заради Холандия, а заради един български Аян, на който съм фен от 1978г. Той е жив и здрав и може да служи за пример във футболно отношение.
Назми,
двата случая не съм ги дал по света, а за Холандия, защото тя ни бе дадена за пример от Дилмана. Тя не спомена нищо за Ирак, Афганистан и Садам Хюсеин, не ги е давала за пример и затова не съм взел отношение по тях. Не съм обвинявал и няма да обвинявам никого, защото това означава аз самия да съм идеален, а не съм. Казах, че Холандия се е прочула, защото съм го чул. Ако не бях го чул, нямаше да се е прочула. Тези два случая, считам, че я правят неудачен пример, но ако ти считаш, че е удачен, ще уважа мнението ти.
Nazmi:
Въпроса ти е към Дилмана и Мустафа_b ,не към мен!
mustafa_b:
Виж, Беглик, отново допускаш същата грешка. Едно писмо не трябва да се използва за вменяване на колективна вина (на религиозна основа). Това се опитва да ти отговори и Дилмана. Убиецът си е получил присъда, която излежава. Не виждам нищо добро за обществото в медиите да се дискутират "мотивите" на убиеца - това е работа на съдебните органи, не на нас.
Казваш, че е паднало правителство. А пропускаш факта, че "холандския Волен Сидеров" - Вилдерс стана политик №1 именно поради заиграването с "посланието" на това убийство.
Уточнението "уж" за убийството на Тео Ван Гог се използва и от Юлияна Методиева - http://www.bghelsinki.org/index.php?module=pages&lg=bg&page=obektiv15101
muti6:
--- Quote from: Nazmi on July 10, 2009, 10:32 --- Ами тогава Гелина да се затворим тук в сайта и да сложим надпис."Строго забранено за християни,журналисти,медии,ТВ.." ???
--- End quote ---
Може да се напише,но с едно уточнение:
Които не са толерантни и не уважават помашкиат етнос и вяра на хората от сайта!!!
Защто Назми,поради едничката причина, да има хора и от други религии, се навъдиха разни елементи(които си позволяват да обиждат уважавани членове)и Вие, Модераторите
носите основната вина за това отношение към нас.
Мисля ,че е време вече да започнете ,да изпълнявате задължениятя си както трябва.
Сайта е (уж)Помашки.
Абсолютно не сам съгласен всеки ден да се пишат обиди по отношение най- вече за "Исляма",а ние да се правим че не виждаме.
Моите уважения но.........
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version