Български > История

Славяни и панславизъм

<< < (20/37) > >>

Subeyi Kurt:
Ne e tolkoz prosto i ne moje da se otırveş s ednostranno otriçane na aziatskite bulgari sled kato v anketite vi za nay-golyam bılgarin se posoçva kumana car Boris. Znaçi kogato vi otırva ima vrızka a kogato ne, nyama vrızka i ne vi interesuva. Razbira se çe tova si e tvoe liçno predpoçitanie no az se staraya da otkriya sledite na stotica hilyadi Kumani, Peçenegi, Tatari, Oguzi,Karluk'ci i pr. Şte se radvam ako mojeş da mi pomogneş.

Hashashin:

--- Quote from: subigi kurt on July 22, 2009, 13:57 ---Ne e tolkoz prosto i ne moje da se otırveş s ednostranno otriçane na aziatskite bulgari sled kato v anketite vi za nay-golyam bılgarin se posoçva kumana car Boris. Znaçi kogato vi otırva ima vrızka a kogato ne, nyama vrızka i ne vi interesuva. Razbira se çe tova si e tvoe liçno predpoçitanie no az se staraya da otkriya sledite na stotica hilyadi Kumani, Peçenegi, Tatari, Oguzi,Karluk'ci i pr. Şte se radvam ako mojeş da mi pomogneş.

--- End quote ---
Чак дали са стотици хиляди не знам. Следите им са ясни- това са днешните капанци и гагаузи. Ние днешните българи сме потомци на славяни и траки. Прабългарите са осноавали държавата и първите владетели ли били от тях, но доминиращ елемент са били славяните. Поради това сме приели държавното име за етническо. Но повтарям ние нямаме връзка с прабългарите- нито езикова, нито културна, нито кръвна, нито никаква.

daczo:
Vseki ima pravo da misli kakvoto si iska.Pochti vsistki slavianski dyrzhavi sa gi syzdali ne slaviani.Germanci,normani i drugi.Ot slavianite v zemiata sa ustanali niakoj gyrne ili izgnity dyrveta od kuliba.Takava e istinata.Sled 10 vek se uchat na dyrzhavnost.Niama znachenie kakvi bili prabylgarite,no tazi dyrzhava te postroili sys svoite zakoni i dyrzavnost.Tiahnoto velichie e che sa dopusnali da se syzdade narod od razlichni etnicheski grupi.Prez tova vreme druga sa chistili prevzetata zemia s mecha.Mozhe tova bilo tiahna greshka.Pokazhete edna slavianska dyrzhava koiato e ravna na neslavianskite.Samo Chehia ,koiato ima mnogo germanska kultura.Drugite ...kurupciia,piianstvo i mafiia.Rusiia ako niama neft,gaz i zlato,mnogo tynko shte pee.Mislia che Rasati e bil po umen od bashta si car Boris.

daczo:
bukovqnoglu_s otgovariam ti sys zakysnenie.V dneshnite granici na Germaniia ima syrbi ludzhitski.Imat mnogo podoben ezik na balkanskite syrbi.

sosipator:

--- Quote from: Балканджия on July 22, 2009, 14:19 --- Чак дали са стотици хиляди не знам. Следите им са ясни- това са днешните капанци и гагаузи. Ние днешните българи сме потомци на славяни и траки. Прабългарите са осноавали държавата и първите владетели ли били от тях, но доминиращ елемент са били славяните. Поради това сме приели държавното име за етническо. Но повтарям ние нямаме връзка с прабългарите- нито езикова, нито културна, нито кръвна, нито никаква.

--- End quote ---

Браво!

Кратко и ясно.

Това би трябвало да е заключния пост на темата. Към това каквото и да се добави, все ще е разтягане локуми.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version