Български > История

ПОМАЦИТЕ в Османската империя !

(1/23) > >>

pomak BG:
http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=65887&format=html

Питам аз кой ще плати на нашите помаци в Турция, които са много повече от българите в Бесарабия и Банат. И също така ако клането в Батак се обяви за ден на геноцида, то деня в който Тъмръш се обезлюдил ден на какво ще е. Ами онези помаци по границата ни с Македония, които вече не са там и Аллах знае какви комити са ги изтребали и кога. Ами това помашко население от т. нар. помашка нахия с център Ловеч и най-вече помаците от Свищовско, които вече ги няма никакви, те към кой ден ще се впишат. Този човек добре знае кой какво е направил и бас държа, че нему пука за Батак и за Перущица, а гледа как да се домогне до хазната на Туция.

abc:
pomak BG за теб ОИ може да е била прекрасна, за нас не е била. Нека да не си мешаме дертовете.

mustafa_b:
Османската империя не съществува. Демек няма кой да му плаща на Воленчо. Виждам, че още в първия парламентарен ден го избиват комплекси.

pomak BG:
Виж латинска азбука (шепнеском '' би трябвало да е кирилица'') аз съм за Батак. Били са хора все пак, наивни ненаивни тяхен проблем, но все пак хора с надежди и преспектива. Ама нека да се изясним, кой ги изтребъл. Не че искам да се хваля, аз се срамувам от действията на нашите хора помаците от Доспатско, Тъмръжко и Чепинско. Абе като се правели на ербапе, да са ги посдрусали малко и да си са пребрали.
Но тук нестава въпрос за това. Тук Волен знаейки го това, пренебрегва факта и обвинява османската власт, с цел да изкири някой лев от Турция.

Isyankar:

--- Quote from: NEO on July 15, 2009, 22:50 ---Турция ни дължи пари - не Османската империя.Ангорския(Анкарския) договор още не е отменен...

--- End quote ---

И аз така знам. Гърция как се издължи в голяма степен...Турция защо да не може ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version