Български > История
ПОМАЦИТЕ в Османската империя !
Сидхарта:
Разбира се Манчев е име в Балканистиката,но на определена възраст изглежда нещата и погледа към историята се променят, като някои детайли се пренебрегват,но това е разбираемо ако се гледа много от високо - в общ човешки план.
Опита изцяло да се игнорират съвременниците и очевидците и техните писания по отношение на дадени събития, независимо от титли и звания ,до нищо няма да доведе освен до използването на такива от таящи задни мисли недоброжелатели.
Subeyi Kurt:
Profesora e na opredelena vızrast i kakto sam podçertava nyama veçe nişto kakvo da gubi osven niştojnata si pensia. İmenno za tova toy ima smelostta da podçertae çe pri oformyaneto na bılgarskata nacia sa neobhodimi kakto vragove taka i geroi. Nacionalniya bılgarski geroy Levski vıpreki çe e zayavil çe ne e protiv turskiya narod, blagodarenie na vızroditelite i çervenite faşisti sega polojenieto e plaçevno. Lider na partiya se samozapali v protest na 7 minutnoto izlıçvane na novini na turski ezik. Egasi tolerantostta egasi i evropeyskata demokracia. Vseki se mıçi da vadi dividenti ot razduhvane na etniçeska umraza. Edni sıbirat podpisi drugi pık bez da se çeli ramkovata konvencia se gotvyat ujkim za referandum. Abe bılgari yunaci, ne razbirate li çe nyama krışkane v ES. Dokoga şte vi olicetvoryavat s razni simvoli i posle se çudite zaşto taka e stanalo. Dayte na turcite cyal kanal i da se priklyuçi problema. Ako li ne sprete izlıçvaneto vednaga, tova po mi dopada za da vi razbere cyala Evropa. Na koy turçin mu puka za tezi kyopavi 7 min. Te otdavna si gledat TR TV prednaznaçeni za Balkanite. Protiv statukvoto sım. Drugite 2 varianta sa OK.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: abc on November 13, 2009, 20:59 ---Писнало му е ухото на някой за османската империя. Спирка нямаш! Роб, не роб надали има някой българин който да се радва на тази история...
Що ми изтрихте темата за Саркози? Демократи неземни :)
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2566051
--- End quote ---
abc, kıde e Franciya kıde e Bg, şto za tema e burkata, kıde si ya vijdal po balkanite. Prosto smuçeş temi ot prıstite si za da drazniş musulmanite. Drazniş se kogato stane vıpros za TR vıpreki çe tuk jiveyat milioni na koito başti i dedi rodinata im e BG. Za sıjalenie te byaha prokudeni ot faşistko nastroeni ''rodolyubci'' no po jalkoto e çe oşte gi ima takiva i to ne sa malko. Postaray se da ne priliçaş na tyah çe e sramota. Mislya çe si gost v tozi forum i mnogo dobre te tolerirat. Bıdi pone malko blagodaren za tova.
abc:
Субиги, не се дразня от Турция, а се дразня от твоето бутане на Турция където е и където не е мястото и. Можеш ли да ми отговориш защо не пишеш ласкателните си думи за Турция в турската част на форума, а го правиш тук, знаеки пределно, че дразниш. Къде е Франция и къде е България? Ами и двете са в Европа, както и да го погледнеш. А Турция къде е не ме интересува. За това кой е бил прокуден и кой не е... Да, случило се е. Времето не може да се върне назад. Но голям зор Метка пак да извади нещо антибългарско. Пак ще се почне от тая статия кой клал повече и защо. И от къде се почва. От Батак ли, от преди това ли, а след това... Има теми, които не трябва да се ръчкат. Батак е такава. Казано е, писано е и то тук. Надали ще се добави нещо ново.
Аз съм толкова гост тук колкото и ти. А дали ме толерират? Не знам, но ако го правят е чест за мен. Това значи, че не им се пивиждам като такъв душманин какъвто се привиждам на теб.
Къде е мястото на бурките? Ами в темата за бурките, дето изчезна като признак за добра перисталтика.
100 кила приказки изприказва, само да не се охарчиш за малко локум и баклава. Циция такава!
dim56:
--- Quote from: Metka on November 13, 2009, 21:35 ---
Проф. Кръстьо Манчев: Баташкото клане е било практически невъзможно. Не е имало турско робство
--- End quote ---
Метка, тоя път те изпревариха ;D - виж само три поста над теб.
Ако не си го видял - добре, иначе е чисто папагалстване...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version