Български > История
ПОМАЦИТЕ в Османската империя !
Metka:
--- Quote from: abc on November 18, 2009, 21:07 ---
Това прието ли е за добър форумен тон, за да знам как да отговарям?
--- End quote ---
Одговорите ти ги знаем наизуст.
И причините които ги пораждат.
Но причините за мълчанието ти също ги знаем.
Например тука:
--- Quote from: daczo on November 16, 2009, 13:13 ---Bylgarite niakak si 5 veka,spasili svojto ime i religiia i za bydeshte shte se upraviat bez pomoshta na pomacite.
--- End quote ---
Иначе жаждата ти за знания е сърцераздирателна. Въпросът е човек да е добър ученик.
Ти сам прецени кой от кой се учи.
abc:
Твоите също, но все пак като глобален модератор вземи отношение и обяви приемлив ли е този тон за форума? За да знаем до какво поведение да се простираме.
Metka:
--- Quote from: abc on November 18, 2009, 21:33 ---Твоите също, но все пак като глобален модератор вземи отношение и обяви приемлив ли е този тон за форума? За да знаем до какво поведение да се простираме.
--- End quote ---
Ами какво искаш от Мусов , та си го сложил на мушката и постоянно се чепкаш с него?
Заключихме му темите, затворихме му устата .
И се оплакваш , вместо да подскачаш до тавана от радост за тази победа на българщината.
По този начин устната традиция на Вилкосел ще бъде пратена по дяволите в забвение.
Истинска - kristalniht.
Може би сега трябва според тебе Мусов да го опрерираме та да не изпитва емоций?
Или пък ще му пускаме електрически ток в мозъка , както е показано във филма - "Ъндърграунд", сниман в България.
Ами кажи абеце, няма проблем.
Само пожелай необходимата шпиц команда и с Мусов е свършено.
Ще го накараме да се спомни военното училище във Велико Търново и отново ще го турим в праведният път на българщината.
Мусов ще ни разправя небивалици за Баташкото клане.
Та кой е е този навъсен пишманродолюбец , а абеце?
Сигурен съм че имаш специална визия за Мусов, просто се отпусни и я сподели ние сме за тва админите - да действаме!
abc:
От Мусов искам да проявява уважение към съфорумците, защото в грубиянщината не подбира на кого се звери, да ме прощава за думата. Просто възпитанието му е такова според мен. Този форум е приятно място, но не ми е бойно поле или стимулант за егото, та да подскачам до тавана когато някой на някого е запушил устата, но има нещо което все не става. Когато нечия уста биде запушена, нека запушилият излезе и заяви Аз го направих! Другото е малко като ... знаеш как. Та Мусов ако има да каже нещо нека си го каже, не съм аз този, който определя реда. Има администратори. Когато пуска тема и търси конфронтация да очаква конфронтация, но да си защитава тезата като умен човек, а не като скандалджия в селската кръчма на 4 мастики. Устната традиция ако зависи от една публикация в един форум, значи не е никаква устна традиция.
Има операция за премахването на емоция. Казва се лоботомия, но доколкото знам е отречена като противочовешка. Не предполагам да имаш такава власт над него, за да го принудиш или убеди, но не е и нужно. Все пак д-р Менгеле отдавна е заклеймен и с право.
Не се наемай и не обявявай големи неща, защото преди се беше заканил на Юзеирови, сега говориш силни думи тип автоагресия, но никога не знаеш дядо Боже какво е решил и дали няма да се чудиш кой те накара да изречеш куп ... ненужни думи.
Та като си се самопредложил обясни на Мусов, че тук не е казарма, нито селска кръчма. Ние сме хора и за да го уважаваме той трябва да стори същото. Навиците на фелдфебел не са за тук. Така поне си мисля.
А твоето мнение за този тип отношения, които генерира Мусов според теб като глобален модератор приемливи ли са или не? Може ли някой да обижда както му е угодно или трябва да се придържа към добрия тон?
Metka:
Разбира се че не ти вярвам.
И то не само аз.
Не само заради това че прояваваш двойни стандарти към dazco от една страна и от друга страна към musov.
На практика няма тема в която ти да не се заяждаш с Мусов и по този начин нарушаваш правилата на форума.
И така управия няма.
Защото все още се срещат хора от онази раса, който наивно си мислят че този тип гостоприемство и либерализъм се цени от онази клика която ни вменява българомразие.
Другото което е, че за тебе всеки който се опитва да дискутира или оспорва Баташкото клане е или ислямиски българофоб или шпионин провокатор работещ за чужди на българщината интереси.
И това не е от днес или от тази вечер.
Съпричастноста ти към идеята че устната трдиция на Вълкоселчани е "Туберколозна храчка", дискредитира всякъкъв твой напън за градивност,/въпреки че аз досега не съм бил свидетел на това да предложиш определен градивен проект за нас/ от което следва че маргинализацията е нещо за което админите не са одговорни.
По скоро това създава реакция или инерция на безодговорност.
Така че дори и за това трябва да си благодарен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version