Български > Запознанства
Zapoznanstva- Запознанства !
Hat:
Аз от една страна смятам,че на тази жена не трябва да се помага,как вьобще е вьзможно от години да не се интересуваш как са родителите ти.Това за мен граничи с престьпление.От друга страна си мисля,че не сьм прав,защото тя никога,през целият си сьзнателен живот няма да е в мир сьс себе си.Искренно и сьчувствам.
Hashashin:
--- Quote from: Hat on November 23, 2010, 09:53 ---Аз от една страна смятам,че на тази жена не трябва да се помага,как вьобще е вьзможно от години да не се интересуваш как са родителите ти.Това за мен граничи с престьпление.От друга страна си мисля,че не сьм прав,защото тя никога,през целият си сьзнателен живот няма да е в мир сьс себе си.Искренно и сьчувствам.
--- End quote ---
А от къде знаеш, че не го е потърсила? Може той да я е зарязал. Похвални са усилията да го намери, аз ще поразпитам тук там...
KaraIbrahim:
--- Quote from: Hat on November 23, 2010, 09:53 ---Аз от една страна смятам,че на тази жена не трябва да се помага,как вьобще е вьзможно от години да не се интересуваш как са родителите ти.Това за мен граничи с престьпление.От друга страна си мисля,че не сьм прав,защото тя никога,през целият си сьзнателен живот няма да е в мир сьс себе си.Искренно и сьчувствам.
--- End quote ---
Hat,приятелю,човек никога не бива да се изказва неподготвен.Ти в момента правиш точно това,понеже не си попитал за причините,попречили на Караиланска да потърси роднините си.А те може да са много сериозни,не бива да критикуваме,без да знаем фактите.
Ще помогнем с каквото можем,разбира се.Нали това е една от основните цели на сайта...
Hat:
Може и да се изказвам неподготвен но за мен няма причина,която да те откьсне от родителите ти толкова дьлго време,че да тьрсиш помощ от някой за да разбереш КАК са.Незнае родителите и живи ли са или не са.Пак повтарям за мен това граничи с престьпление без значение,каква е причината.Стига да мажеш да помогнеш помогни аз бих се радвал.
KaraIbrahim:
Е,всеки си има право на мнение.Дори и да граничи с престъпление,наш дълг е да се опитаме да променим нещата.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version