Български > Запознанства

Zapoznanstva- Запознанства !

<< < (27/56) > >>

shao:
Здравейте на всички,казвам се Зюлфин Талипов и съм от село Бръщен :)

shao:

--- Quote from: karailanska on November 16, 2010, 11:14 ---bashtami e ot sela br6ten i se kazva ahmed asanov karailanski. Ot godini sme razdelini i nesme se vijdali  neznaia kak dago otkria ili da nauchas neshto poveche zqa nego znam che didadomi asan e bil hodja navremeto no sega e pochnal. Mola ako ima potrebiteli ot selo br6ten koito go poznavat dami pishat kak e tova mi e dostatachno mersi predvaritelno

--- End quote ---

Аз съм от Бръщен,питай каквото те интересува...

rediboy:
Здравейте казвам се Хасан на 28 г. и сам от с.Драгиново Велинградско

EvroPOMAK:

--- Quote from: rediboy on April 09, 2011, 18:04 ---Здравейте казвам се Хасан на 28 г. и сам от с.Драгиново Велинградско
--- End quote ---
Здрасти "Хасане", надяваме се да представиш в сайта и некои от хубавите помашки песни от Драгиново, Костандово и другите села наоколо.  8)
Знаем, че по там има доста хубави песни и хора, та тука им е мястото да развеселят поне малко давещият се в мизерия и в безпътица народ !  :) ;) :)

cimbalaro:
Здравейте. Аз съм Българин, но се регистрирах да кажа, че форума е супер и има много интересни неща. Уважавам хората, които ценят миналото и корена си и спазват традициите си. А при вас - те са вековни. Сигурно 2-3 часа четох форума и научих много неща за вас, които иначе просто нямаше как да знам. Продължавайте в същия дух и не се поддавайте нито на български, нито на турски влияния, а пазете историята си.

Поздрави.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version