Български > Запознанства

Zapoznanstva- Запознанства !

<< < (35/56) > >>

Шали:
Редно е модераторите да изтрият личните данни на човека и да копират разговора им в лични.
Нещата не опират до нашите и вашите сайтове. Проблемът със злоупотреби е наистина сериозен и засяга всички еднакво.

Svetlina:

--- Quote from: ibrahim65 on January 21, 2012, 22:03 --- Svetlina недей толкова да те е страх бе мила
не че те е страх а искаш да ни представиш за....
Ти по добре си погледни във вашите сайтове

--- End quote ---

Ибрахиме, знаеш ли колко мои познати (млади и стари) бяха измамени по телефона ?! Ами публикувайте си личните данни и подробности около семействата като искате!
Ама после да не изпищите...
Измамници дал Господ!

ibrahim65:
Svetlina-ка моя само ми се обаждаш и ще бъда твоят ангел пазител и всичко което пожелаеш.....
На мен ми прозвуча сякаш тук ние сме измамници а нйе сме ПОМАЦИ и може да си довирите и душите дори на нас.
В щялата история имаме само едно клане в Батак и то клали клали стотина човека може да няма и толкова.
Иначе САЙТА нйе супер някой хора казваш само преминават да нагледат ама и ти като мен си щатна тук
въпреки че сто пъти се зарече че ще ни оставиш ама неможиш нали така са и останалите.

KaraIbrahim:

--- Quote from: ibrahim65 on January 22, 2012, 20:46 ---Svetlina-ка моя само ми се обаждаш и ще бъда твоят ангел пазител и всичко което пожелаеш.....
На мен ми прозвуча сякаш тук ние сме измамници а нйе сме ПОМАЦИ и може да си довирите и душите дори на нас.
В щялата история имаме само едно клане в Батак и то клали клали стотина човека може да няма и толкова.
Иначе САЙТА нйе супер някой хора казваш само преминават да нагледат ама и ти като мен си щатна тук
въпреки че сто пъти се зарече че ще ни оставиш ама неможиш нали така са и останалите.

--- End quote ---

Тук ще се съглася със Светлина.Измамници има навсякъде,и между нас,помаците също не са рядкост.Нали не си мислиш,че щом един човек е помак,то автоматично ще попадне в рая?

Turas:
Нито има рай, нито има ад!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version