Български > Запознанства

Zapoznanstva- Запознанства !

<< < (39/56) > >>

issark:
Всъщност името ми е Кристиян, но за по кратко - Крис. Благодаря на всички за добрите думи. Регистрирах се във форума, защото има интерени теми. Освен това съм живял известно време сред помаци. Смятам, че заслужават много повече почит и уважение, отколкото получават в момента. Те са един изстрадал етнос, били са винаги между чука и наковалнята, гонени и преследвани, но в крайна сметка, са оцелявали.
Бъдете здрави

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on February 05, 2012, 22:25 ---Куртчо, в сайта има цяла тема по тоя въпрос и въобще не изглеждат нещата както ти ги представяш. Хайде питай някой от преименуваните в Турция, пък тогава се изцепвай пред публика.

--- End quote ---

Питам това което не знам. Ако някой се интересува нека пита. Изселниците заявяват че са от Турски сой и култура, в противен случай трябва да докажат че заслужават да бъдат приети според извънредното положение т.е. че ще са доста важни за ТР.( спортисти, артисти, икономисти и пр. Не жонглирай с думите, преименуването е чисто български патент и си няма подобно в света. Вместо да си играеш на кръстилки и преименуване позасрами се малко ако изобщо е възможно :D ;D :D

Svetlina:
Разбира се, че има специални закони за туркостта в Турция, та недей да говориш, колкото да не заспиш...Ами си гледай работата като хората и вземи попрочети поне в сайта да се осветлиш, български турчино. ;D

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on February 06, 2012, 00:48 ---Разбира се, че има специални закони за туркостта в Турция, та недей да говориш, колкото да не заспиш...Ами си гледай работата като хората и вземи попрочети поне в сайта да се осветлиш, български турчино. ;D

--- End quote ---

Заспали са тези които не виждат на къде вървят прогресивните общества и са се свили в черyпките си за да определят кой какъв е слагайки им отпред определението ''български'' заблуждавайки се че това ще им помогне да се избавят от комплексите си за маловажност но все пак не трябва да сме пезпошадни към тях защото това тяхно гибелно състояние не е само поради тяхна вина. Средата в която са израснали ги е набутала в тази задънена улица. Да се надяваме че ще дойде деня в който и те ще прогледат 8)

Svetlina:
Я дай пример за "прогресивно общество", ако обичаш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version