Български > Запознанства
Zapoznanstva- Запознанства !
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Шали on February 06, 2012, 21:38 ---На всяка манджа мерудия. Тръгнал си и да казваш кой как да се чувства и кой какво да мисли за себе си. Курт-и не се ли усещаш, че си вманиачен в дейността ти да убеждаваш всички, че са небългари, че са от отделен етнос и че в Турция си е най-рахат. Ай остави хората на мира поне в темата, където се представят и която тема се казва "Запознанства". Има други теми за манипулации, вашия отбор прави това на лични съобщения постоянно. Почвайте сега да атакувате и този потребител с измишльотенската си история за миналото на "помаците" и съпътстващите смехории и да напусне бързешком форума. Тук стана сбирщайн на психично болни.
--- End quote ---
Темата не е да ни се импозира неовъзрожденски че всички сме българи. Ти адвокат ли си на различната та си пъхаш пръста там дето скърца вратата. Никой няма право да импозира каквато и да е идентичност, защото това е лично право. В противен случай има още много да подскачате както ти си направила в момента. :)
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on February 06, 2012, 21:52 ---Темата не е да ни се импозира неовъзрожденски че всички сме българи. Ти адвокат ли си на различната та си пъхаш пръста там дето скърца вратата. Никой няма право да импозира каквато и да е идентичност, защото това е лично право. В противен случай има още много да подскачате както ти си направила в момента. :)
--- End quote ---
К`во значи "импозира", Куртьо? Я ми обясни с думи прости, че нещо не схващам. Това на турско-анадолски ли е, на българо-турски или на домашен турски...може би.
И в качеството на какъв правиш забележки на другите, или както обикновено, просто участваш за да отбележиш присъствие... Нали си на работа, тъй де, рекрутиран си.
BG POMAK:
Братя не се карайте и да се обиждате. Ние всички помаци сме замесени от едно тесто. Само, че помаците в България живеят и се нагаждат съобразно българските закони и условия на живот. Така и помаците в Турция се съобразяват с Турските.
Дори съм чувал, че помаците в турска Тракия започват да изучават турски език, когато навършат години за училище.
Hat:
--- Quote from: Шали on February 06, 2012, 21:38 --- Тук стана сбирщайн на психично болни.
--- End quote ---
Ти си редовен посетител в този сбирщайн на психично болни.Поразмисли над думите си ако обичаш. Преди да се "изхвърлиш"удари главата си у стената,за да се насладиш на изхвърленото по добре.
BG POMAK:
Към Hat.Както виждаш аз се обръщам директно към теб без завъртулки. Мразя да пиша на латиница, но твоето го написах, защота не знам как ще прозвучи на кирилица. Що се отнася за "сбирщайна", както виждам и ти си в този "щайн", съответно и ти боледуваш от тази болест /психичната/. А що се отнася за ударите, мен живота много ме е удрял , но за сметка на това съм постигнал всичко.Стени не удрям, а проектирам и строя, за такива като теб, за да има къде да живеят и да се размножава помашкото семе.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version