Български > Запознанства
Zapoznanstva- Запознанства !
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on February 07, 2012, 01:53 ---К`во значи "импозира", Куртьо? Я ми обясни с думи прости, че нещо не схващам. Това на турско-анадолски ли е, на българо-турски или на домашен турски...може би.
И в качеството на какъв правиш забележки на другите, или както обикновено, просто участваш за да отбележиш присъствие... Нали си на работа, тъй де, рекрутиран си.
--- End quote ---
imposer
налагам; наложа; натрапвам; диктувам; налагам данък, zorla kabul ettirmek
Мин.прич.: imposé
Сег.прич.: imposant
--------------------------------------------
Забележките ги правя в качеството си на форумник който е алергичен към неовъзродители, неофашисти, лумпенбългарошовинисти, неонацисти, ксенофоби, ислямофобисти и към форумци които забравят че това е Помашки форум като се опитват да натрапват идентичност на други.
Ако това обяснение не ти е достатъчно кажи за да те светна :D
razlichna:
ibrahim65 da viarvam go ,ne govoria za tezi koito sa napusnali bg predi godini te sa grajdani na darjavata v koiato jiveiat .nie sme balgarski pomatsi i kadeto da otiden nie si ostavame takiva.za teb neznam az dalgi godini jiveia v gartsia i za men bg vinagi ostava rodinata mi ,.korenite sa mi tam.vseki ima pravo da jivee kakto e vaspitan i jelae.az sam pomakinia rodena v bg i tova niama da se promeni .tova che moje bi ne jiveete v bg ne ia pravi losha strana.dosta ste nadahani.
razlichna:
znaete li poseshtavam tozi sait zashtoto tova e nachin da sam blizo do hora ot moiata cherga iavno sam sgreshila i tuk e propaganda i politika tona vi ne dobar ta nie sme razprasnati po sveta i tova e nachin da obshtuvame po mejdusi ,ne go oporochavaite ,kadeto i da se namirame nie sme pomatsi ot bg i ako ne e taka zashto si pishem na balgarski?
ibrahim65:
Здравейте razlichna и добре ддошла но-
-1 Никои не е надъхан тук просто устояваме на определени тези като происходът ни от каде е и битът и културата ни фолклора, също така и на кухнята ни аз наблягам яла ли си някаде в Гърция КАЧАМАК, КОТМАЧ, ТРАХАНА,и т.н.
-2 Гледам че бъркаш гражданство с етнос аз не съм напускал държавата си и съм гражданин на РОДОПИТЕ ха сега да видим аз какъв съм възможно ли е един ТЕЛ създаден от хора да ме определи като ели какъв си.
-3 Пълно право ми е да се определя като ПОМАК и на това ако възразиш идваш срещу законите както на България,на Гърция, също така и наТурция но това не означава че не съм лоялен към държавата си в която се намирам защото законите ми го позволяват.
-4 Кледам че и ти като всички ПОМАЦИ за разлика от българите носталгията та е налегнала но няма страшно този сайт ще ти избистре главата както на много тук.
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on February 07, 2012, 11:33 ---imposer
налагам; наложа; натрапвам; диктувам; налагам данък, zorla kabul ettirmek
Мин.прич.: imposé
Сег.прич.: imposant
--------------------------------------------
Забележките ги правя в качеството си на форумник който е алергичен към неовъзродители, неофашисти, лумпенбългарошовинисти, неонацисти, ксенофоби, ислямофобисти и към форумци които забравят че това е Помашки форум като се опитват да натрапват идентичност на други.
Ако това обяснение не ти е достатъчно кажи за да те светна :D
--- End quote ---
Тогава научи се да ползваш ПО-МАЛКО чуждици, все пак форумът тук е на български език.
---------------
Май си алергичен към думата "българин" и нейните производни като гледам какви чуждици си наредил навсякъде в обясненията си. Явно за да "блестиш" във форума.
Всъщност ти си точно пример за лумпен (ама от началото на 20 в.), тази дума се използваше за охарактеризиране на Вандер Любе през 1933 г. точно в зората на нацизма, когато Хитлер е дошъл на власт. Виж как подсъзнателно използваш същата терминология. От един сой сте, с Вандер Любе, сталинистите и интернационалистите, спор няма.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version