Български > Запознанства
Zapoznanstva- Запознанства !
EvroPOMAK:
--- Quote from: razlichna on February 07, 2012, 11:42 ---................... az dalgi godini jiveia v gartsia ..........
--- End quote ---
"Razlichna" , гльодам, че думашь, че от бая време си по Юнанистана (Грецията), та като невгашь имаш повекье време, ще е убаво да побъбриш и да полафиш с некои от тамошните Помаци, вероятно ще останеш доста очарован/а от тезь людье, даже и ако докараш некой мусафиринь в сойяь сайять, хич нема да е лошо да си побъбри с нашенските Помаци, па и къфто език он си може да си лафи, всье ше го разберем некак си! 8)
Ако, пък хапнеш с некои тамошни Помаци малко техен, качамак, маслена кашьа, котмачь и траханьа където го препоръча "Ибримьа", то да разказваш какъв е бил техниет вкус по там и отсам, а и дали има неква голема разлика в тез гозби! 8) :) ;)
gyunai88:
Здравейте,
Аз съм помак и ще се радвам да се запозная с нови приятели. Мейла ми е: gyunai88@mail.bg
BG POMAK:
Здравейте казвам се Сергей от гр. Кърджали съм. Ще се радвам, ако се запозная с помаци от Гърция и Турция, защо пък не и от Европа и Америка.
Искам да науча за техния начин на живот. На какъв език приказват в къщи? Дали са запазили помашкия бит и култура? Какви успехи са постигнали? Има ли помаци които да участват в обществено-политическия живот в страната в която живеят.
razlichna:
zdravei evropomak daleche sam ot severna gr taka che niamam dopir s pomatsi tuk, ta zatova vlizam v tozi sait lipsva mi obshtuvane s nashi xora.sledia predavania po gratskata televizia za pomatsite tuk mnogo ot tiax govoriat turski no mnogo sa zapazaili pomashkia ezik primesen s mnogo gratski i turski dumi.davaxa predavane za pomakoxoria t.e.pomashkite sela.imaxa neshto kato sabor kadeto stavat zapoznavaniata mejdu momcheta i momisheta piaxa stari pesni na balgarski no mladite ne go govoriat pone taka kazaxa v predavaneto.
Шали:
--- Quote from: Hat on February 07, 2012, 10:26 ---Ти си редовен посетител в този сбирщайн на психично болни.Поразмисли над думите си ако обичаш. Преди да се "изхвърлиш"удари главата си у стената,за да се насладиш на изхвърленото по добре.
--- End quote ---
Глюдай какво става в темата за смяната на имената :-X Май ич не съм се изхвърлила, за жалост.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version